Piru vie, mä en ookkaa mä!

Piru vie, mä en ookkaa mä!

Viikarit kansien välissä

Seppo Ketola

Osa 1 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

ePUB

42,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515685148

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.12.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Värikkäitä pilakuvia ja opettavaisia pakinoita kansanviisauden ylläpitämiseksi. Sankarit Usko, Toivo ja Lempi sekä Äijäviikari rouvineen ja lemmikkeineen ovat riemastuttaneet näkijöitään jo vuosituhannen alusta lähtien lehtien sivuilla, korteissa, t-paidoissa ja näyttelyissä. Ennakkoluulottomuuttaan ovat tunkeutuneet myös some-maailmaan.
Huumori on piirtäjän omasta päästä ja hellahuoneesta lähtöisin. Tokaisut kelpaavat parhaimmillaan vaikka sananlaskuiksi. Kuvat ovat kauniisti piirrettyjä ja huvittavia katsella ilman tekstiäkin. Teksteissä saavat osansa miehet ja naiset, lapset ja ikähenkilöt ja niin urheilijat kuin politiikotkin. Mutta riitaa ei haasteta mihinkään suuntaan.
Seppo Ketola

Seppo Ketola

Nimimerkki Sepe Ketola.
Leipätyöstään eläköitynyt pilapiirtäjä ja kaskunkeksijä. Pilakuvia eri lehdissä parin vuosikymmenen ajan. Eteläpohjalaisessa Epari kaupunkilehdessä sarjat Usko ja Toivo sekä Äijäviikari. Monipuolinen tuotanto kaikensorttisia kuvituksia: kortteja, kotisivuja, t-paitoja mainoksia ym.
Useita näyttelyitä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite