Ping-keinu

Ping-keinu

Kertomus Nepalista

Pertti Lehmuskoski

Romaanit & novellit

ePUB

1,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528029335

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.08.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjoittaja opiskeli 1990-luvulla Nepalissa Katmandun yliopistossa nepalin kieltä. Eräällä pyöräretkellä hän osui mattotehtaaseen, jossa lapset kutoivat tiibetiläisiä suuria mattoja.
Yksi yliopiston opettajista kertoi oppitunnilla kertomuksen ping-keinusta, maaseudun lasten leikkipaikasta.
Nämä tapaukset yhdistyvät tässä kirjassa pieneksi kertomukseksi Mailasta, maaseudun pojasta, joka joutuu petetyksi ja on pakotettu työskentelemään yhdessä Katmandun monista mattotehtaista.
Kirja ottaa kantaa lapsityövoiman käyttöön, mutta on samalla kertomus Nepalissa voimakkaasti vaikuttaneesta herätyksestä, jota myös kirjoittaja sai seurata läheltä.
Pertti Lehmuskoski

Pertti Lehmuskoski

Pertti Lehmuskoski on yhden vaimon mies ja viiden lapsen isä sekä yhden pojan ukki. Perheensä kanssa hän asui Nepalissa vuosina 1991-99 yhteensä noin kuusi vuotta. Viimeiset kuusitoista vuotta he ovat asuneet Kangasalla, lähellä Tamperetta.
Aiemmin Lehmuskoski on kirjoittanut kirjan "Rukouksen porteilla" sekä BoD:n kustantamina ilmestyneet kirjat "Kesän salaiset runot", "Ping-keinu", "Mulla on maja","Syksyä kohti" ja"Hangen alla elämää". Viimeisin runokirja on "Salakahvit - Runojen puutarhassa".

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite