Pikku-Noel ja toinen aika

Pikku-Noel ja toinen aika

Riitta Hannele Pöllänen

Lastenkirjat

ePUB

157,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528090205

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.06.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pikku-Noel muuttaa Pariisista nonnan, isoäitinsä luo Suviniemeen, ikimetsän keskelle suuren järven rannalle. Vanhempansa äkisti menettänyt poika haltioituu luontoretkistä, vuodenaikojen seuraamisesta ja eläinten tarkkailusta. Lähipiiriin kuuluvat maatalon isäntäpari Hertta ja Arttu sekä kesäasukkaat Verneri ja Valtteri Pekko-isänsä kanssa.

Kirja käsittelee tunteiden merkitystä, ystävyyden voimaa ja luontoelämyksiä, riidan sovittelua sekä sairauden ja kuoleman hyväksymistä. Tarinat auttavat kertomaan vaikeista asioista lapselle tai ottamaan puheeksi askarruttavia kysymyksiä. Uusia näkökulmia avautuu lapsen kohtaamiseen.

Kirja tehtävineen sopii aikuisen ja esikoulu – alakouluikäisen lapsen yhdessäoloon päiväkodissa, kerhossa ja isovanhempien luona. Aikuisen ääneen luettaviksi tarkoitetuissa tarinoissa wanhoja wiisauksia välitetään perinnöksi uusimmalle sukupolvelle.
Riitta Hannele Pöllänen

Riitta Hannele Pöllänen

"Numeroista sanoihin, tieteestä satuihin. Argumentoiduista faktoista koettuihin elämyksiin."

Ekonomisti-lääkärin ensimmäinen lastenkirja ja ensimmäinen runokirja.

Yhteisiin lukuhetkiin

Askel -lehti

joulukuuta 2019

Pikku-Noel ja toinen aika on tarkoitettu vaikka päiväkodin tai isovanhempien ja lastenlasten yhteisiin lukuhetkiin. Kirja kertoo tunteista, ystävyydestä, ja luonnon ihmeellisyydestä. Sen äärellä voi lapsen kanssa käsitellä myös sairautta ja kuolemaa. Tarinat välittävät "wanhoja wiisauksia" ja perinteitä. Haikeassa ja kauniissa jouluaaton kertomuksessa rakennetaan seimeä.

"Lapsen paras paikka on aikuisen syli", toteaa kirjailija Riitta Hannele Pöllänen. Jokaisen tarinan lopussa on piirrostehtäviä ja kysymyksiä yhdessä pohdittavaksi.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite