Piikki paratiisiin?
Suosittu

Piikki paratiisiin?

Rokotteiden salat julki

Atte Mallenius

Teollisuus & tekniikka

Pehmeäkantinen

264 sivua

ISBN-13: 9789528064794

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.06.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
100%
36,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Meidät on valjastettu luottavaisen sokeasti uskomaan rokotteiden pelastavaan voimaan, mutta kuinka todellista se on? Kirja avaa tämän markkinoidun ja lääketeollisuutta palvelevan väitteen todenperäisyyttä rokotehistoriasta käsin nykypäiviin asti.

Kirjan päivänvaloon tuomat tiedot perustuvat virallisten dokumenttien lisäksi useiden vertaisarvioitujen tutkimusten antiin, tilastoihin ja maailman parhaiden rokotetutkijoiden ja keksijöiden tieteellisiin johtopäätöksiin.

Jokaisen perusoikeuteen kuuluu tietää totuus rokotteista. Koko tarinan kertominen sekä avoin ja vapaa pääsy rokotetietoihin luovat vakaan pohjan tietoihin perustuvalle suostumukselle ja ydinajatukselle: kannattaako ottaa rokote vai ei?

Rokotteille on myös täysin turvallisia ja tehokkaita vaihtoehtoja: jotkin niistä ehkäisevät täysin virustartuntojen aiheuttamat vakavat tautimuodot. Ne tulee ottaa ensisijaisesti käyttöön, eikö vain? Mutta lääketeollisuus ei halua meidän tietävän niistä, jotta voisi oikeuttaa rokotteensa.

Lapset ja nuoret ovat fiksuja. Osa heistä tulee löytämään oikean tiedon ennemmin tai myöhemmin. Saatamme joutua kuulemaan heidän vaativan kysymyksen: Isä/äiti/pappa/mamma, miksi ette seuranneet maailman parhaita asiantuntijoita ja mRNA-rokotekeksijöitä, jotka varoittivat tieteellisiin tosiseikkoihin perustuen rokotusten vaaroista? Tilastolliset faktat kertoivat jo kesäkuussa 2021, että alle 15-vuotiaiden lasten kokonaisväestön tasolla 22 tutkitussa maassa aikuisten yhden prosentin rokottaminen johti kahdeksan prosentin nousuun rokottamattomien lasten keskimääräiseen viikoittaiseen kuolleisuuteen!

Mitä vastaamme tälle välkylle lapselle? Emme ainakaan enää voi suojautua tietämättömyyden viitan taakse tämän tiedon tulviessa tietoisuuteemme.
Atte Mallenius

Atte Mallenius

Atte Mallenius on henkistynyt lento- ja avaruustekniikan DI, jolle itsensä kehittäminen, totuuden etsintä ja terveysasiat ovat olleet motivoivina tekijöinä nuoresta pitäen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite