Pieni pala taivasta

Pieni pala taivasta

Äiti ja poika

Hanna Ikonen

Romaanit & novellit

ePUB

17,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528006411

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.02.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
SuomiLOVE-ohjelmasta tuttu Hanna Ikonen taustoittaa koukuttavalla tavalla ja elävästi ohjelman tallennukseen johtaneita traagisia elämäntapahtumiaan. Kirja on äidin ja pojan selviytymistarina aviomiehen ja isän äkillisestä menetyksestä.

Hanna lupasi televisiolähetyksessä, että "vielä minä kirjoitan kirjan tästä kaikesta". Kirja on nyt valmis ja se julkaistaan upeana ja värikkäänä kovakantisena teoksena.

Hanna Ikonen:
"Tämä matkani vie lukijan ajatuksiini ja tuntemuksiini elämäni raskaimmassa käännekohdassa. Se on eräänlainen kasvun ja selviytymisen tarina, joka on vieläkin kesken. Matka jatkuu nyt eteenpäin positiivisuuden sävyttämänä. Ajattelen myös, että tarinani kirjoittaminen on kokemus, joka kuuluu matkaani ja se auttaa lopullisesti käsittelemään nämä kipeät ja vaikeat asiat.

Tarinallani haluan olla esimerkki siitä, että raskaistakin asioista voi selvitä, ja niiden kanssa voi oppia elämään. Aukaisen matkaani kirjoittamalla kokemani tuskan ja selviytymismatkani juuri sellaisena kuin olen sen ja tuntemukseni siinä hetkessä kokenut. Suuri salainen toiveeni onkin, että joku teistä lukijoista saa voimaa kirjoituksestani ja uskoa, että vaikeista asioista voi selviytyä ja niiden kanssa voi elää. Musiikki matkaa kirjassani mukana."
Hanna Ikonen

Hanna Ikonen

Menetin seitsemän vuotta sitten silloisen aviomieheni sydänkohtaukseen 37-vuotiaana. Näin päättyi melkein 20 vuoden yhteiselo. Häntä ei valitettavasti voitu pelastaa ja tapahtuma päättyi ikävästi. Siitä alkoikin elämäni vaikein aika, jolloin kävin läpi elämäni rankimman koulun. Se opetti, kasvatti ja lopuksi vahvisti minua todella paljon. Hyvin tarinaani ja koettelemuksia avaa SuomiLOVE-sarjan jakso, jossa olen rakkaan poikani kanssa mukana. Se toi elämääni hyviä asioita, vaikka siinä käsiteltiin rankkoja kokemuksiamme. Kuvauspäivän jälkeen päätin kirjoittaa kirjan tarinastamme ja selviytymisestä. Näin syntyivät, Pieni pala taivasta ja Pieni pala taivasta runoina -kirjat. TV-esiintymiseni saivat jatkoa, kun olin mukana Tähän aikaan ensi vuonna -ohjelmassa, joka seurasi vuoden kirjoitusprojektiani.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite