Pieni pala minua

Pieni pala minua

Matka minuuteen

Hanna Ikonen

Romaanit & novellit

ePUB

6,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528054764

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.11.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Julkaisin vuosi sitten esikoiskirjani Pieni pala taivasta. Kirjassa purjehdin läpi elämäni suurimman käännekohdan - silloisen aviomieheni yhtäkkisen menetyksen. Kirja kertoi matkastani, kuinka selvisin tuosta menetyksestä. Juoksin silloin henkisen maratonini. Nyt oli fyysisen aika.

Tervetuloa mielenkiintoiselle matkalle mukaani, elämäntapamuutoksen tuomiin ylä- ja alamäkiin. Kirja seuraa vuoden ajan elämäntapamuutostani. Paluuta vanhaan ei ole, eikä tule! Tämä matka jatkuu läpi elämän, sillä tämähän oli elämäntapamuutos. Sehän tässä se paras ja mahtavin puoli onkin.
Hanna Ikonen

Hanna Ikonen

Menetin seitsemän vuotta sitten silloisen aviomieheni sydänkohtaukseen 37-vuotiaana. Näin päättyi melkein 20 vuoden yhteiselo. Häntä ei valitettavasti voitu pelastaa ja tapahtuma päättyi ikävästi. Siitä alkoikin elämäni vaikein aika, jolloin kävin läpi elämäni rankimman koulun. Se opetti, kasvatti ja lopuksi vahvisti minua todella paljon. Hyvin tarinaani ja koettelemuksia avaa SuomiLOVE-sarjan jakso, jossa olen rakkaan poikani kanssa mukana. Se toi elämääni hyviä asioita, vaikka siinä käsiteltiin rankkoja kokemuksiamme. Kuvauspäivän jälkeen päätin kirjoittaa kirjan tarinastamme ja selviytymisestä. Näin syntyivät, Pieni pala taivasta ja Pieni pala taivasta runoina -kirjat. TV-esiintymiseni saivat jatkoa, kun olin mukana Tähän aikaan ensi vuonna -ohjelmassa, joka seurasi vuoden kirjoitusprojektiani.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite