Pidot Paulamäessä

Pidot Paulamäessä

5-näytöksinen huvinäytelmä

Teppo Tyrväinen

Romaanit & novellit

ePUB

85,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523397170

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.08.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä on tarina pidoista, joita vietetään vanhojen kestiystävien kesken pitojen isännän puolivuosisataisjuhlan merkeissä.

Toverukset kokoontuvat tekemään barbaarista rosvonpaistia, kohottelemaan maljoja sekä keskustelemaan henkeviä antiikin pitojen perinnettä mukaillen.

Näytelmän tapahtumat ja keskustelut ovat osin dokumentaarisia, mutta koko tarinaa värittää parhaiden humoristien – Aristofaneen, Veikko Huovisen sekä Platonin – inspiroima arvaamaton fiktio.

Tässä kertomuksessa tympeä nykyaika ja alati teknologisoituva ympäristömme on häivytetty siirtämällä pitojen näyttämö isännän huvilalle johonkin päin manner-Kreikkaa 300-luvulla eKr.
Teppo Tyrväinen

Teppo Tyrväinen

Kirjoittaja on ammatiltaan matemaattisten aineiden opettaja, joka on toiminut aiemmin myös erilaisissa tuotekehitystehtävissä.

Hänen erityisen kiinnostuksensa kohteena on ollut koko aikuisiän antiikin kirjallisuus ja kulttuuri. Näytelmä- ja dialogimuotoiset tekstit ovat hänen mielestään nykykirjallisuudessa turhan vähän edustettuina, mitä epäkohtaa tämä nyt julkaistava esikoisteos omalta pieneltä osaltaan pyrkii korjaamaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite