Peruspeliä johtaja! Peruspeliä!

Peruspeliä johtaja! Peruspeliä!

Johtaminen on palveluammatti

Eero Kukkola

Osa 1: Johtamistaidon opas

Talous & johtaminen

Pehmeäkantinen

204 sivua

ISBN-13: 9789524989008

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.05.2011

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Johtaja on organisaation palvelija eikä toisinpäin. Johtaja myy palvelua ja johtaminen on palveluammatti. Johtajan tehtävä on tarjota hyvää johtamispalvelua.
Serve first and lead second.

Tehokkailla johtajilla on taso korkealla ja oikeat periaatteet, joista he pitävät kiinni. Peruspeliä johtaja -teos on selkeä ja helppokäyttöinen johtamisen perusteos. Kirja antaa eväitä johtajuuden kasvuun ja oman tason nostamiseen. Kirjoittaja haluaa antaa lukijalle näkökulmaa johtajuuden inhimilliseen, vaativaan ja haastavaan matkaan, joka on seikkailu.

Kauppatieteiden maisteri, majuri Eero Kukkola on koonnut tähän teokseen omia ja muiden ajatuksia ja kokemuksia johtamisesta. Vakavaa ja tärkeää asiaa on haluttu pehmentää humoristisilla kuvilla, joista löytyy elämän ironiaa ja totuuden siemen.

Kirjoittajan johtoajatuksena on ollut, että johtajan ensimmäinen ja tärkein ominaisuus on kyky opettaa ja kehittää muita johtajia. Eero Kukkola on toiminut 10 vuotta ammattisotilaana ja yli 20 vuotta liikkeenjohdon eri tehtävissä.
Eero Kukkola

Eero Kukkola

Eero Kukkola syntyi itsenäisyyspäivänä 1959 Kiikalassa, Varsinais-Suomessa ja vietti lapsuus- ja nuoruusvuodet Jämsässä, Keski-Suomessa. Vuonna 1979 hän kirjoitti ylioppilaaksi Jämsässä ja aloitti varusmiespalveluksensa Mikkelissä, Savon Prikaatissa. Kukkola suoritti vuonna 1984 Kadettikoulussa upseerin virkatutkinnon ja aloitti upseerin uran Kaartin Pataljoonassa. Vuonna 1989 hän suoritti kapteenin virkatutkinnon ja siirtyi heti kapteenikurssin jälkeen siviiliyrityksen palvelukseen. Sotilasura on kuitenkin jatkunut aktiivisena reserviläisenä. Hänet ylennettiin kesäkuussa 2004 reservin majuriksi.

Kukkola on suorittanut vuonna 1992 yo-merkonomin tutkinnon Liikemiesten kauppaoppilaitoksessa, vuonna 2001 tradenomin tutkinnon Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa ja vuonna 2007 kauppatieteen maisterin tutkinnon Tampereen yliopistossa. Pedagogiset opinnot hän suoritti vuonna 2008 Haaga-Helian ammatillisessa
opettajakorkeakoulussa.

Eero Kukkolan uransa yrityselämässä alkoi kesällä 1989 vartiointiyrityksen esimiehenä ja sieltä hän siirtyi Elisa-konsernin palvelukseen vuonna 1990. ICT-alalla hän työskenteli yhteensä 14 vuotta ollen erilaisissa liiketoimintayksiköiden esimies- ja johtotehtävissä mm. Radiolinja Eesti As:n ja Mäkitorppa Oy:n toimitusjohtajana. Vuonna 2004 hän aloitti vakuutusalalla Fennia-ryhmän suurasiakasyksikön johtajana, josta vuonna 2008 siirtyi Turvatiimi Oyj:n toimitusjohtajaksi. Lisäksi Kukkola on toiminut vapaana konsulttina, luennoitsijana ja kirjoittajana. Nykyisin Eero Kukkola toimii henkilöstöpalveluja tarjoavan yrityksen Eilakaisla Oy.n varatoimitusjohtajana.

Peruspeliä johtaja! Peruspeliä!

Henty ry. http://www.henryorg.fi/

syyskuuta 2012

Kirjan kirjoittaja on entinen upseeri, KTM ja kokenut liikkeenjohtaja. Hän on tehnyt erilaisen johtamisoppaan. [...]
Kirjassa käsitellään kaikkia keskeisiä johtamisen osa-alueita aina strategisesta johtamisesta itsensä ja muutosten johtamiseen. [...]
Kirjan teksti on napakkaa 3-6 rivin sanomaa hyvin jäsenneltynä. Helppolukuista ja huumorin siivittämää, ei liian ryppyotsaista, kuten johtamisen oppikirjat yleensä ovat. Enneminkin teksti ja kommentit antavat ajattelemisen aihetta. [...]
Kaiken kaikkiaan joka tapauksessa kirja on positiivinen ilmestys johtamista käsittelevään kirjavalikkoon. Kaikesta humoristisuudesta ja keveydestä huolimatta kirja on tutustumisen ja lukemisen arvoinen. Itse ainakin vielätyin siitä. Kirjan kannessa todetaan hienosti, että johtaminen on palveluammatti ja sitähän se parhaimmillaan onkin. Jään odottelemaan opas kakkosta.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite