Pers´aukisesta rahataitajaksi
Uutuus

Pers´aukisesta rahataitajaksi

Aki ja Miia Mäki-Ikola

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

626,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528060093

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.11.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kuvittele palkkapäivä ja se riemu kun tililläsi näet 1800 euroa saldoa! Käyt töissä lounaalla, ostat kotiin tullessasi ruokakaupasta hyvää ruokaa. Käyt Alkosta ostamassa kolme pulloa hyvää palkkapäiväviiniä. Saavut kotiin ja hyvin syödyn aterian jälkeen otat laskunipun ja alat ynnätä maksettavia summia. Siihen se kuukauden riemu sitten päättyi!

Meillä oli vuoden 2018 kevääseen asti tapana aloittaa jokainen kuukausi edellä mainitulla tavalla! Ja kun tililtä loppui rahat, maksettiin luotolla. Tuolloin 2018 keväällä alkoi myös osittain luottojen rajat paukkua eli apua ei tullut enää kortiltakaan. Jotain oli siis tehtävä!

Toivottavasti sinun kuukaudet eivät ole tällaisia! Mutta jos on, niin tässä sinulle meidän kirja, jossa kerromme, miten me käänsimme kaiken toisin päin. Nyt meillä on raha-asiat kunnossa. Taloutemme ei kaadu, vaikka työttömyys tai yllättävä meno sattuisi eteen. Silti voimme nauttia elämästä miettimättä jokaista senttiä ihan niin tarkasti!
Aki ja Miia Mäki-Ikola

Aki ja Miia Mäki-Ikola

Kirjan takana on aviopari, joka muutti rahaelämänsä vuonna 2018 täysin pers´aukisesta rahataitajaksi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite