Perhospäiväkirja
Suosittu

Perhospäiväkirja

Sirpa Walton

Nuortenkirjat

ePUB

348,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528041689

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.08.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Keiju on ihan tavallinen lukiolainen: päiväkirjaansa Perhosluodon rannoilla runoileva nuori. Hän löytää repustaan piirustuksen, joka näyttää esittävän häntä itseään. Kuka on mysteeripiirtäjä, joka tekee Keijusta kauniita piirroksia? Onko mahdollista että Jonatan, Perhosluodon Ritareiden kapteeni haluaa olla Keijun kanssa?

Päiväkirjan, vanhempien ja ystävien avulla Keiju rohkenee tarttumaan rakkauteen ja tekemään omia ratkaisujaan myös haasteiden edessä.
Sirpa Walton

Sirpa Walton

Sirpa Walton kirjoittaa ystävyydestä, rakkaudesta, kasvusta ja rohkeuden löytämisestä. Hänen teksteissään on toiveikkuutta, lämpöä ja kauneutta.

Sirpa Walton on toiminut 15 vuotta kielten opettajana yläkoulussa. Tällä hetkellä hän asuu Cornwallissa ja keskittyy kirjoittamiseen.

Runotyttö Perhosluodolta

Sydänmuruja- Blogi

lokakuuta 2023

(...) Päähenkilö Keiju on lukioikäinen, lumoavissa Perhosluodon saaristomaisemissa asuva nuori nainen, joka purkaa elämänsä tuntoja alati mukana kulkevaan päiväkirjaan sekä runoihin. (...) Teksti kuvaa todella kauniisti ja realistisen tuntuisesti ihastumisen herkkiä vaiheita. Jännitystä, epävarmuutta sekä tuhansia perhosia vatsanpohjalla. (...) Kerronta on mukanaan vievää ja täynnä erilaisia tunteita – kuin elämä itse. Yksityiskohtaiset maisemakuvaukset tuovat ympäristön aivan silmien eteen.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite