Perheen suojassa

Perheen suojassa

-Miten onnistua sijaisperheenä?

Antti Joensuu, Jussi Sutinen

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

541,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523306080

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.03.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
27,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Perheen suojassa tiivistää kahden sijaisperhetyön ammattilaisen osaamisen ja kokemuksen yksiin kansiin. Selkeät esimerkit tuovat teoreettisen viitekehyksen lukijalle ymmärrettävään muotoon. Samalla monet arjessa sijaisperheitä mietityttävät ilmiöt kuten sijoitetun lapsen epäkiitollisuus tai aggressiivisuuden lisääntyminen tietyissä kehitysvaiheissa saavat selityksen psykologisten ilmiöiden avaamisen kautta.
Kirja avaa sijaisperheen kipukohtia ja sijoituksen kriittisiä vaiheita moninäkökulmaisesti. Se soveltuukin mainiosti oppaaksi jo sijaisperheenä toimiville, sijaisperheeksi ryhtymistä harkitseville sekä kaikille sijaisperheiden kanssa työs­ kenteleville.
Kirjoittajat Antti Joensuu ja Jussi Sutinen ovat pitkään sijaisperheiden parissa työskennelleitä psykoterapeutteja, joilla on myös laajasti omakohtaista kokemusta tukiperheenä ja sijaisvanhempana toimimisesta.
Antti Joensuu

Antti Joensuu

Antti Joensuu (perheterapeutti, psykoterapeutti, sijaisvanhempi, kirjailija) on työskennellyt sosiaalialalla yli neljännesvuosisadan ajan. Joensuu on kehittänyt menetelmiä perhehoitoon erityisesti voimakkaasti oireilevien lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn sekä tehnyt pioneerityötä avomuotoisen perhekuntoutuksen kehityksessä. Joensuu on toiminut itse sijaisvanhempana ja tukiperheenä lukuisille lapsille ja nuorille. Psykoterapeuttina Joensuu on erikoistunut väkivaltaisesti käyttäytyvien lasten ja aikuisten hoitoon.

Jussi Sutinen

Jussi Sutinen

Jussi Sutinen (perheterapeutti, psykoterapeutti, kirjallisuusterapeutti, kirjailija) on työskennellyt vuosikymmenen ajan erilaisissa lastensuojelun haastavissa tehtävissä. Sutiselle on tuttua laitosmuotoinen hoito, perhekuntoutus, tukiperheenä työskentely, haastavien nuorten kanssa työskentely sekä sijaisperheiden tukeminen ja ohjaus. Sutinen on kehittänyt menetelmiä sijaisperheiden työnohjaukseen ja ollut mukana useissa perhesijoituksissa terapeuttina ja työnohjaajana. Sutinen on erikoistunut kiintymyssuhteiden ja traumojen hoitoon perhesysteemeissä. Häneltä on aiemmin julkaistu narratiivisuudesta kertova teos ja lastenkirja Sininen talo, joka käsittelee sijoituksen onnistumista satuterapian keinoin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite