Peloton kuolema

Peloton kuolema

Buddhalaista viisautta kuolemisen taidosta

Lama Ole Nydahl

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

244 sivua

ISBN-13: 9789528043355

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.11.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kuolemanrajatutkimuksen viimeaikaiset löydökset osoittavat yhä selvemmin, että elämä jatkuu kuoleman jälkeen. Buddhalaisuudessa kuolemaa on aina pidetty porttina olemassaolon toisiin muotoihin.

Lama Ole Nydahl kuvaa kuolemisprosessin aikana ilmenevät monet hienovaraiset kokemukset ja selittää, mitä kuoleman ja jälleensyntymisen välisessä tilassa tapahtuu. Hän osoittaa, kuinka jokainen voi meditaation avulla kokea paremman siirtymän ja tavoittaa tietoisuuden korkeamman tason kuoleman jälkeen ja tulevissa elämissä. Näiden näennäisesti mystisten prosessien tuntemus ei ainoastaan anna selkeää käsitystä elämän lopusta vaan myös rikastuttaa näkökulmaa elämään tässä ja nyt.

Vuonna 1972 Hänen Pyhyytensä 16. Gyalwa Karmapa, karma-kagyü-koulukunnan johtaja, lähetti lama Ole Nydahlin (s. 1941) Eurooppaan opettamaan buddhalaisuutta. Siitä lähtien lama Ole Nydahl on perustanut yli 640 buddhalaista keskusta Eurooppaan, Amerikkaan, Australiaan ja Aasiaan, ja hän on tätä nykyä yksi karma-kagyü-linjan kokeneimmista lamoista.
 Lama Ole Nydahl

Lama Ole Nydahl

Lama Ole Nydahl (s. 1941) on yksi harvoista länsimaalaisista, joilla on täysi pätevyys toimia tiibetinbuddhalaista karma-kagyü-perinnettä edustavana lamana ja meditaatio-opettajana. Kuusikymmentäluvun lopussa hän ja hänen vaimonsa Hannah saivat häämatkallaan Nepalissa esimakua elävän buddhalaisen välityksen voimasta, ja heistä tuli sittemmin Hänen Pyhyytensä 16. Karmapan, karma-kagyü-koulukunnan hengellisen johtajan, ensimmäiset länsimaalaiset oppilaat. Saatuaan päätökseen kolme vuotta kestäneet buddhalaisen filosofian opiskelunsa ja intensiiviset meditaatioharjoituksensa he alkoivat 16. Karmapan pyynnöstä opettaa buddhalaisuutta lännessä ja perustaa meditaatiokeskuksia, joita on tätä nykyä yli 640 ja jotka toimivat nyt Thaye Dorjen, Hänen Pyhyytensä 17. Karmapan, hengellisessä suojeluksessa. Yli 50 vuotta jatkuneen toimintansa aikana lama Ole Nydahl on matkustanut ympäri maailman välittämässä linjan siunausta ja inspiroimassa oppilaitaan elämään toisia varten ja kuolemaan vailla pelkoa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite