Pellavaiset, Tarinat 9 & 10

Pellavaiset, Tarinat 9 & 10

Eini Neve

Lasten ja nuorten tietokirjat

ePUB

8,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789527329191

Kustantaja: Itu Kustannus

Julkaistu: 07.01.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tarina 9: Pellavaiset ja Kilkatin kolhut
Kilkatti kuvittelee, että kaikki asiat liittyvät aina jotenkin häneen. Hoputti Hypittäjä auttaa Kilkatin oikeille ajatusten poluille ja opettaa senkin, että kun on tarpeeksi suuri, uskaltaa olla pieni. (Ajattelun vääristymä: personointi)

Tarina 10: Pellavaiset ja iso kupla
Ortus Pellavainen kääntää taikakiikarit väärinpäin ja näky yllättää hänet perusteellisesti: kaikilla on ympärillään iso kupla! Pellavaiset oppivat, millainen kupla on hyvä kupla. (Ajattelun vääristymä: hallinnan harha)
Eini Neve

Eini Neve

Eini Neve on aiemmin julkaissut tietokirjan Parasta jälkeen. Tämä tietoteos sisältää elämäntaidon ohjeita kaikille, mutta varsinkin masentuneet ovat ottaneet teoksen hyvin vastaan ja sitä on kiitetty muun muassa verkkokriisikeskuksessa. Pellavaiset-lastenkirjasarja on luotu tuomaan ennakoivasti hyvää mielenterveyttä ja tasapainoa, ja sitä saavat lukea aikuisetkin. Taustalla on ajatus, että meidän kannattaisi jo varhain oppia tuntemaan ahdistusta ja masennusta aiheuttavat ajattelumallit sekä keinot, joilla niistä pääsee eroon. Pellavaiset opettavat elämäntaitoja lempeästi, hilpeästi ja seikkailujen kautta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite