Pellavaiset, Tarinat 7 & 8

Pellavaiset, Tarinat 7 & 8

Eini Neve

Lasten ja nuorten tietokirjat

ePUB

12,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789527329177

Kustantaja: Itu Kustannus

Julkaistu: 15.05.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tarina 7: Pellavaiset ja hollantilainen ruukku
Vulperi Pellavaiselle sattuu vahinko. Pinkseli ja Ortus Pellavainen ihmettelevät, miksi Vulperi ei sen jälkeen tunnu toipuvan alakulostaan. Jälleen kerran vastaus löytyy isotädin Viisauden kirjasta.

Tarina 8: Pellavaiset ja Hoputti jonka aina pitäisi
Hoputti Hypittäjän pitäisi sitä ja pitäisi tätä. Hoputin mielestä muidenkin pitäisi. Pellavaiset keksivät lopulta, miten hankkiutua hyytävistä pitäisi-lauseista eroon.
Eini Neve

Eini Neve

Eini Neve on aiemmin julkaissut tietokirjan Parasta jälkeen. Tämä tietoteos sisältää elämäntaidon ohjeita kaikille, mutta varsinkin masentuneet ovat ottaneet teoksen hyvin vastaan ja sitä on kiitetty muun muassa verkkokriisikeskuksessa. Pellavaiset-lastenkirjasarja on luotu tuomaan ennakoivasti hyvää mielenterveyttä ja tasapainoa, ja sitä saavat lukea aikuisetkin. Taustalla on ajatus, että meidän kannattaisi jo varhain oppia tuntemaan ahdistusta ja masennusta aiheuttavat ajattelumallit sekä keinot, joilla niistä pääsee eroon. Pellavaiset opettavat elämäntaitoja lempeästi, hilpeästi ja seikkailujen kautta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite