Pellavaiset, Tarinat 5 & 6

Pellavaiset, Tarinat 5 & 6

Eini Neve

Lasten ja nuorten tietokirjat

Kovakantinen

52 sivua

ISBN-13: 9789527329146

Kustantaja: Itu Kustannus

Julkaistu: 15.05.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
35,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tarina 5: Pellavaiset ja mustavalkoinen haaste
Pellavaiset yrittävät ratkaista, miksi kivilouhoksen susi on usein ärtynyt ja alakuloinen. Heille paljastuu, että ongelman taustalla ovat suden ajatukset. Tällä kertaa he ottavat kohteekseen suden mustavalkoisen ajattelun.

Tarina 6: Pellavaiset ja samat kuviot
Pellavaiset vierailevat Komelus-suden luona, jota he kerran auttoivat salaa. Pellavaiset pyytävät anteeksi, että sotkeutuivat Komeluksen elämään ilman tämän lupaa. Yllättäen ilmestyy uusi ongelma.
Eini Neve

Eini Neve

Eini Neve on aiemmin julkaissut tietokirjan Parasta jälkeen. Tämä tietoteos sisältää elämäntaidon ohjeita kaikille, mutta varsinkin masentuneet ovat ottaneet teoksen hyvin vastaan ja sitä on kiitetty muun muassa verkkokriisikeskuksessa. Pellavaiset-lastenkirjasarja on luotu tuomaan ennakoivasti hyvää mielenterveyttä ja tasapainoa, ja sitä saavat lukea aikuisetkin. Taustalla on ajatus, että meidän kannattaisi jo varhain oppia tuntemaan ahdistusta ja masennusta aiheuttavat ajattelumallit sekä keinot, joilla niistä pääsee eroon. Pellavaiset opettavat elämäntaitoja lempeästi, hilpeästi ja seikkailujen kautta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite