Peilipatsas

Peilipatsas

Harri István Mäki

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

176 sivua

ISBN-13: 9789527211274

Kustantaja: Kustantamo Helmivyö

Julkaistu: 29.03.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
16,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Keskiaikainen Praha: nuori Täplä on huoleton sotilas, joka rakastuu jasmiinilta ja sitruunalta tuoksuvaan Ireneen. He menevät naimisiin ja muuttavat asumaan taloon, jonka salia hallitsee jättimäinen peilipatsas. Lukemattomista peileistä heijastuu ihmeellisiä näkyjä. Huolestunut nuorikko pyytää Täplää hankkiutumaan patsaasta eroon, mutta Täplä ei suostu ja tottelemattomuudella on odottamattomia seurauksia. Irene omistautuu lupauksia kuiskivalle patsaalle ja hänen käytöksensä muuttuu lempeästä unelmoijasta julmaksi raivottareksi. Täplä ei ole huolissaan, hän uskoo intohimoisen rakkauden ja Irenen raskauden muuttavan kaiken.
Peilipatsaan äärellä jokainen kohtaa harhoja, totuuksia, valheita ja petoksia, eikä mikään ole enää itsestäänselvää. Pian Täplä ymmärtää, että toisinaan Jumala lahjoittaa kauneuden, joka on niin vaarallinen, että se voi surmata silmänräpäytyksessä.
Peilipatsas on kauhua, fantasiaa ja erotiikkaa, balladi Prahan kujilta, joilla vaeltavat niin alkemistit kuin narrit, eläen Kultaisen kaupungin taikaa.
Harri István Mäki

Harri István Mäki

Kirjailija Harri István Mäki (s.1968) vietti lapsuutensa Unkarissa ja kuunteli salaperäisiä portteja avaavia satuja ja tarinoita isoäidiltään. Mäki asuu Ylöjärvellä toimien kuvittajana ja teatteriohjaajana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite