Paulin oppivuodet

Paulin oppivuodet

Henkimaailman oppeja ja oivalluksiani

Pauli Liikala

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

176 sivua

ISBN-13: 9789523301016

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.11.2015

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pauli Liikala kertoo omakohtaisista kokemuksistaan ja näkemyksistään mm. jälleensyntymisestä, meditoinnista, kanavoinnista eli meditatiivisesta kirjoittamisesta, intuitiosta, selvänäköisyydestä ja selvätietoisuudesta. Mukana on myös omakohtaisia kokemuksia karman ja universaalin rakkauden käsittelystä.

Tämän vuoden aikana Paulin oma intuitio ja selvänäköisyys on kehittynyt voimakkaasti. Niiden seurauksena Pauli on nähnyt välähdyksiä useista entisistä elämistään sekä saanut niiden elämien henkilöihin ja tapahtumiin liittyvää selvätietoisuutta. Näissä entisissä elämissä on ollut mukana useita hänen apassiheimonsa jäseniä ja se on osoitus siitä, että tietyt henkilöt ympäristössämme kuuluvat samoihin sieluperheisiin, joissa roolit ja oppiläksyt vaihtelevat. Entisten elämien selvittäminen ei saa koskaan olla itsetarkoitus eikä ajanvietettä. Yleensä entisiä elämiä näytetään meille sen vuoksi, että voimme puhdistaa niihin liittyvät karmat anteeksiantojen avulla. Paulille on ilmaantunut näitä puhdistettavia elämiä usean apassiheimon jäsenen kanssa ja puhdistuksia tulee vielä todennäköisesti lisää.
Pauli Liikala

Pauli Liikala

Pauli Liikala on eläkkeellä oleva Kauppatieteiden masteri. 40 vuoden työuran jälken hän on krjoittanut tätä ennen kolme kirjaa.

Ensimmäinen niistä -Totuuden henki, Ihmisen tasapainoinen kehitys - käsittelee hänen suku-. perhe ja työhistoriaansa ja hänen ensimmäisiä omakohtaisia henkisiä kokemuksiaan.

Toinen kirja Viisas Karhu, Uudelleensyntynyt heimoni, käsittelee jälleensyntymää. Keskeinen kuvaus liittyy Paulin elämään pienen apassiheimon päällikkönä nimeltään Viisas Karhu. Mukana on myös lyhyitä kuvauksia Paulin muista entisistä elämistä, joissa on ollut mukana myös muita apassiheimon jäseniä. Mukana on myös kuvaus, miten keskenmenon kohdannut sielu syntyy uudestaan läheiselle uudelleeninkarnoituneelle apassiheimon jäsenelle.

Kolmas kirja Paulin oppivuodet, Henkimaailman oppeja ja oivalluksiani on jatko-osa kirjalle Viisas Karhu. Siinä kuvataan apassiheimon tapahtumien lisäksi Paulin muita entisiä elämiä kahden muun apassiheimon jäsenen kanssa.

Pauli on naimissa ja hänellä on vaimonsa kanssa kaksi aikuista poikaa ja kolme lastenlasta. Kirjoittamisen ohella Pauli on mukana yritys- ja yhdistystoiminnassa sekä vapaaehtoistyössä. Hänen harrastuksiinsa kuuluu lukeminen, musiikin kuuntelu, penkkiurheilu ja kuntoilu.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite