Paskana

Paskana

Matias Repo

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

Pehmeäkantinen

108 sivua

ISBN-13: 9789528049746

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.04.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä on ihan paska kirja.
Tämä kirja on kirjoitettu vasten kaikkia kirjoitussääntöjä. Eli todennäköisesti päin persettä monen asiantuntijan mielestä. Vitut siitä! Tämä on minun tarinani uupumuksesta ja syistä. Elettyä ja koettua.En väitä mitään absoluuttiseksi faktaksi.

Uupumus on liian yleinen työperäinen vaiva Suomessa. Syyt voi olla moninaisia ja ylettyä kauemmas kun monesti edes ajatellaan. Tämä on vain yksi tarina monista.
Kirjassa saa osansa mm.sanahirviö Tahtotila, sekä useimmat kyseenalaiset työnantajatyypit. Mukana vilahtelee myös Jaatinen.

Kirjassa olevat nimet ja työpaikat on täysin fiktiivisiä, asiayhteys on säilytetty.

"Vasta silloin on myöhäistä, kun sydänkäyrä vetää suoran viivan"
Matias Repo

Matias Repo

Esikoiskirjailija Matias Repo ammentaa voimansa ja sitkeytensä pohjanmaan metsistä, rock musiikista ja voimailusta. Kirjailija kirjoittaa tavalla joka ei pidä lukijaa tyhmänä, vaan antaa ajattelemiselle tilaa myös rivien välistä.

Matias Repo - Paskana?

Lukutoukan luetut sivut-blogi

helmikuuta 2023

(...) Kirja kertoo työuupumuksesta. Ei siis välttämättä niinkään mitään faktatietoa, vaan kirjailijan oman kokemuksen, oman tarinan. (...) Tätä kirjaa ei pidä lukea sen takia, että se olisi jokin huikea kielikuvaelma tai tekstitaidon näyte, vaan siksi, että tämä on täyttä asiaa, sitä syvintä kokemusta itseään. Kirjan tekstistä välittyy kirjoittajan kokemus ja tunne. (...) Kirjailija kirjoittaa tavalla joka ei pidä lukijaa tyhmänä, vaan antaa ajattelemiselle tilaa myös rivien välistä. (...)

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite