Paskan herkkyydestä

Paskan herkkyydestä

Mikko Pekkola

Klassikot & runot

ePUB

936,6 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789522867001

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.07.2014

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Paskan herkkyydestä on sekakäyttöä pahimmillaan: runoutta ja proosaa, riimein ja ilman; huumeita, seksiä ja väkivaltaa; ihastumista, vihastumista, rakkautta; punkkia ja balladeja; ikävää, muttei päättymätöntä - elämän makua.

Eikä siitä tykkäämisessä ole mitään väärää.

www.paskanherkkyydesta.net
Mikko Pekkola

Mikko Pekkola

Mikko I. Pekkola on vuonna 1982 syntynyt akuankka. Viime vuosina Pekkolan on saattanut tavata mediassa kommentoimasta laittomia lääkkeitä tai päihteitä käsitteleviä artikkeleita ja ohjelmia - hänet vankilaankin vieneen poliittisen protestibloginsa tiimoilta. Runoja Pekkola on kirjoittanut teini-ikäisestä saakka. Aiemmin niitä on julkaistu yhdessä antologiassa (Runo päivässa 2014).

Paskan herkkyydestä on hänen ensimmäinen oma runokokoelmansa.

Website: www.paskanherkkyydesta.net

Kriittinen runolukija löysi omansa.

Lukutoukan kulttuuriblogi

elokuuta 2014

[...] Pekkolan runot eivät ole mitään tavanomaisia. Ne ovat rajuja ja rujojakin. Silti niiden sisällä piilee kauneus, kauneus ja huumori, joka sai minut ainakin hymyilemään ja naurmaan. Moneen otteeseen. Kokonaisuudessaan: Paskan herkkyydestä otti minut omakseen.


Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite