Parempi elämä ja NLP

Parempi elämä ja NLP

Inspiroivia ajatuksia ja käytännön ohjeita NLP:hen, mielenhallintaan, henkiseen hyvinvointiin, itsensä johtamiseen sekä parempaan elämään

Hannu Pirilä

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

1,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523397286

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.09.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kuinka saada oma ajattelunsa paremmin hallintaan ja sen kautta muuttaa toimintaansa ja käyttäytymistään?

Kuinka parantaa elämänlaatuaan ja saada aikaan parempia tuloksia elämässä?

Elämälaatumme muodostuu siitä, minkä merkityksen me annamme asioille elämässämme, minkälaisia valintoja me teemme ja kuinka me toimimme eri tilanteissa. Hallitsemalla ajatteluamme ja mieltämme hallitsemme myös käyttäytymistämme sekä sitä, minkä merkityksen me millekin asialle annamme.

Tämä kirja sisältää ajatuksia, ohjeita ja tekniikoita elämänhallintaan ja itsensä johtamiseen. Kirjan eri luvut johdattelevat lukijan neuro-lingvistisen ohjelmoinnin eli NLP:n hyödyntämiseen eri aihepiirien kautta.

Tämä kirja ei kerro mitä sinun pitäisi ajatella tai miten sinun tulisi toimia, sillä se kaikki riippuu omista tavoitteistasi sekä siitä, mitä sinä pidät tärkeänä. Sen sijaan tässä kirjassa kerrotaan, miten voit tehdä haluamiasi muutoksia omassa ajattelussasi ja sen kautta saada aikaan konkreettisia muutoksia oman elämänlaatusi parantamiseksi.
Hannu Pirilä

Hannu Pirilä

Hannu Pirilä on yksi Suomen johtavista NLP-kouluttajista ja itsensä kehittämisen valmentajista. Hänet tunnetaan kirjoittamistaan kirjoista, tuloksia tuottavista valmennuksistaan sekä kehittämästään Oma sininen meresi -konseptista, jotka ovat kaikki tuottaneet lukuisille ihmisille merkittävästi parempaa elämänlaatua ja henkistä hyvinvointia.

Hannun tausta on hotelli- ja ravintola-alan esimies- ja johtotehtävissä, missä hänen yli 15-vuotinen uransa käsitti työpaikkoja Suomen lisäksi myös Sveitsissä, Luxemburgissa, Venäjällä, Kiinassa sekä USA:ssa. Nykyään Hannu on kansainvälisesti arvostettu NLP-kouluttaja ja toimii mm. avustavien NLP Trainereiden tiimissä NLP:n kehittäjän Dr. Richard Bandlerin sekä maailmankuulun hypnotistin Paul McKennan seminaareissa.

Hannu työskentelee paitsi NLP-kouluttajana ja NLP-coachina, myös yrityskonsulttina ja yritysvalmentajana, seminaarien ja muiden tilaisuuksien puhujana sekä urheilijoiden henkisenä valmentajana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite