Paratiisi

Paratiisi

Eeva-Liisa Laitinen

Romaanit & novellit

ePUB

2,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528038016

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.12.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Paratiisi on sadunomainen kuvaus luoduista, jotka vain ajoittain tajuavat, että heidät on luotu yhteyteen Luojansa kanssa. Paratiisi on koti, kaunis ja rauhaisa, kivuton. Vapaan tahtonsa ja loputtoman uteliaisuutensa rohkaisemina jotkut Aatamin ja Eevan jälkeläisistä jättävät Paratiisin ja taivaltavat Maahan, jossa varjot ovat syviä ja elämä ajoittain kovaa. Paratiisissa on kaksi käärmettä, hyvä ja paha. Ihmisetkään eivät kaikki ole samanlaisia. Heiverö ei koskaan opi kävelemään ja Maasta palannut nuoren miehen sielu saa nuoren tytön ruumiin. Maassa on aika, siellä ihmiset vanhenevat ja kuolevat. Paratiisista lähteneet kaipaavat kotiin. Löytävätkö heidän sielunsa takaisin?
Eeva-Liisa Laitinen

Eeva-Liisa Laitinen

Eeva-Liisa Laitiselta on aikaisemmin ilmestynyt kaksi kirjaa: Pyörätuolipiruetti (1989, Kirjapaja) ja Tuatara (1994, Kirjapaja).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite