Paraatimarssi

Paraatimarssi

Ilpo Paananen

Romaanit & novellit

ePUB

868,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515686978

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.09.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vapaaehtoisena asepalvelukseen lähtenyt jääkäri Keskinen saa määräyksen siirtyä Kainuun prikaatista Kaartin pataljoonan kunniakomppaniaan Helsinkiin tammikuun lopulla 1975. Helsinkiläiset paskantärkeät kouluttajat aikovat pistää kuria arvostamattoman pojan ruotuun ja järjestykseen. Helsingissä Keskinen tapaa ensimmäisen kerran itäranskalaistytön, Claudeten, johon hän oli tutustunut kirjeenvaihdon kautta. Neljäkymmentä yksi vuotta myöhemmin hän saa kutsun Itä-Ranskaan tapaamaan nuoruuden kirjerakkauttaan. Siellä häntä odottaa naisen järjestämä yllätys.
Ilpo Paananen

Ilpo Paananen

Viitasaarelaissyntyinen, nykyinen outokumpulainen toimittaja/kirjalija Ilpo Paananen julkaisi esikoisteoksensa Nuoruuden fillarivalssin 2013. Kolmen veljeksen tarina jatkui 2016 ilmestyneessä Kullanhuuhtojan kesässä. Lappi ja maaseutu vaihtui 2017 ilmestyneessä Paraatimarssissa kunniakomppaniaan Helsingissä ja itä-ranskalaiseen kylään. Uusimmassa teoksessa Sukkanauhat Paananen palaa juurilleen lapsuus- ja varhaisnuoruusvuosiin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite