Paluu todellisuuteen

Paluu todellisuuteen

Ari Ohvo

Romaanit & novellit

ePUB

764,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515684110

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.11.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Paluu todellisuuteen -kirja on jatkoa romaaneille Kymmenen vuoden painajainen ja Kosto.

Näiden kahden rikosromaanin uskomattomat tapahtumat olivat johdattaneet kirjan päähenkilön eli eläkeelle jo siirtyneen hyvin toimeen tulevan isoisän ja hänen läheisensä tavallaan takaisin vuosikausia kestäneen painajaisen alkupisteeseen. Painajainen oli siis kestänyt jo 13 vuotta, mutta missään vaiheessa ei oltu saatu mistään minkäänlaista apua tämän painajaisen lopettamiseksi, eikä näköpiirissäkään edes ollut mitään helpotusta tilanteeseen.

Kirjan päähenkilö siis jatkoi uuvuttavaa kamppailuaan todella häiriintynyttä rikollisjoukkiota vastaan ja yritti suojata omaa sekä läheistensä terveyttä, yksityisyyttä ja omaisuutta niin hyvin, kuin se olosuhteisiin nähden vain oli mahdollista. Onneksi sekaan mahtui paljon myös antoisia ja onnellisia tapahtumia.

Mihin tämä kamppailu näitä häiriintyneitä rikollisia vastaan sitten lopulta johti, niin juuri näistä uskomattomista tapahtumista kirjan päähenkilö tässä Paluu todellisuuteen -kirjassa kertoo.
Ari Ohvo

Ari Ohvo

Ari Ohvo on kuusikymppinen isoisä, joka on tehnyt yli 30 vuotisen varsinaisen työuransa IT-alalla. Vuosia hänen haavaansa oli kuitenkin kirjoittaa kirja ja ensimmäinen kirja näkikin sitten päivänvalon vuonna 2013 ja nyt kirjoja on julkaistu jo useita.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite