Palkanlaskija

Palkanlaskija

Salla Voutilainen

Kovakantinen

288 sivua

ISBN-13: 9789528005476

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.11.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Jyväskyläläisessä tilitoimisto Katah Oy:ssä työskentelevä palkanlaskija Henna Oittila murhataan kotonaan. Murha on lavastettu erittäin taitavasti itsemurhaksi, jonka seurauksena poliisit eivät ala tutkimaan rikosta. Pian kuitenkin selviää, että murhattu henkilö on sekaantunut työnantajansa asiakkaalle Memet Oy:lle tehtyyn kavallustoimintaan. Rikoksen taustalla on kiero juoni, jonka seurauksena murhattu Henna Oittila on kiristetty toimimaan rikollisesti etulinjassa, jotta suurempi taustalla tehty kavallus ei paljastuisi.
Erinäisten sattumusten ja Henna Oittilan haudan takaa antamien vihjeiden esiin tullessa, Katah Oy:n palvelupäällikkö Kati Koivisto huomaa pian epäilevänsä itsemurhan olevan jotain muuta kuin itsemurha ja ajautuu keskelle tihenevän rikoksen selvittelyä.
Ennen loppuratkaisua on kirjan juoneen upotettu mielenkiintoisia vaiheita epäilyjen, epäuskon, vihjeiden, uhkailujen, asiakkaan suhtautumisen ja selvitystyön haasteista. Juoni etenee vaiheittain, antaen pienin paloin kerrallaan selvitystä sekä murhan että kavalluksen tekotavoista ja motiiveista. Vasta kirjan viimeiset luvut antavat lopullisen ratkaisun tapahtumille.

Dekkari on ajankohtainen kuvaus automaatioteknologiaan siirtyvästä tilitoimistomaailmasta ja sen mukanaan tuomasta vaarasta, käyttää robotiikan mahdollisuuksia rikolliseen toimintaan. Käsikirjoituksen pääjuonen rinnalla kulkee myös kuvaus päähenkilö Kati Koiviston henkilökohtaisesta suhtautumisesta työnsä mielekkyyteen ja tulevaisuuden näkymiin.
Salla Voutilainen

Salla Voutilainen

Olen reilu neljäkymppinen nainen Keski-Suomesta. Kirjan kirjoittaminen on ollut pitkäaikainen haaveeni, jonka päätin vihdoin toteuttaa.


Olen työskennellyt ikäni taloushallinnon parissa, josta ensimmäisen kirjan aihepiirikin vahvasti kumpuaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite