Paljon kaikesta

Paljon kaikesta

Läsnäolon voima

Veera Jahn

Romaanit & novellit

ePUB

1,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528017929

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.11.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Kun sinuun on sattunut, ota aikaa itsellesi. Ympäröi itsesi rakkailla ihmisillä ja anna myös heidän oppia virheistäsi. Paranet rakkauden voimasta."

Silloin, kun käymme äärirajoilla itsemme kanssa, tarvitsemme eniten rakkautta, pysähtymistä ja armollisuutta.

Rauhallisuutta ja inhimillisyyttä kumpuava "Paljon kaikesta" tarjoaa jopa kiireisimmälle tienviittoja kohti omaa sisäistä vahvuutta. Veera Jahnin jämäkkä, mutta pehmeä pohdinta tarjoaa luokseen kutsuvaa vertaistukea kaikille, jotka kamppailevat kipukohtiensa kanssa kiireisessä yhteiskunnassa.

Tiiviisti kootut luvut käsittelevät onnea ja innostuneisuutta, empatian merkitystä, rakkautta ja levon tuomaa voimaa kivuliaiden tunteiden kanssa tiedostavan läsnäolon kautta.

Veera Jahnin ajattomat aiheet koskettavat jokaista jossain kohtaa elämää. Kokonaisvaltainen teos tarjoaa lohtua kaikille elämän käännekohdissa ja mahdollisuuksia oppia pysähtymään kiireen keskellä oman itsensä äärelle.

Oman pienen sisäisen lapsensa kohdannut Veera Jahn toivoo lukijaa löytämään oman tiensä elämässä sisäisen viisauden valjastaman kuuntelun kautta.
Veera Jahn

Veera Jahn

Veera Jahn on kirjailija, itsetuntemusohjaaja ja valmentaja.

Veera Jahn jäi koukkuun suorittamisen pakkoon nuoruusiässä. Monet kriisit onnistuivat kuitenkin pysäyttämään ja vapauttamaan hänet perfektionismin ja suorittamisen kahleista. "Paljon kaikesta" on kertomus Veeran matkasta äärirajoilta nykyhetken levollisuuden äärelle.

Tänä päivänä Veera rakastaa syvällisiä keskusteluita, erilaisuutta ja inhimillisiä kohtaamisia arjen keskellä. Hän pitää kirjallisuudesta, rauhallisista aamuista, koirista ja itsensä kehittämisestä kultaisella keskitiellä.

Veera Jahn toimii itsetuntemusohjaajana ja valmentajana itseoivalluksen ja inhimillisen ymmärryksen kautta verkossa osoitteessa https://paljonkaikesta.fi

Hän uskoo, että jokaisen meistä on mahdollista tehdä tästä maailmasta parempi paikka elää ja sitä kautta voimme myös menestyä. Kun olemme sinut itsemme kanssa, olemme juuri oikealla tiellä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite