Palava maa

Palava maa

James Jackson Andolini

Osa 3 tästä sarjasta

ePUB

595,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528041849

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.08.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pariisilainen rakkaustarina - lisämausteilla

Suuri sota on raunioittanut rakkauden kaupungin. Elämä Pariisissa rajoittuu kellariasuntoloihin ja maanalaisiin tunneleihin, jonne palavan maan säteily ei ulotu. Hiukkasmyrskyjen ja suojapukujen rajaamassa todellisuudessa puhdistajat huuhtovat katuja ionisoivasta tuhkasta ja elämä raunioissa jatkuu eteenpäin päivä kerrallaan.

Eräänä tavanomaisena arki-iltana katuja puhdistava Xavier Herbaux kohtaa tanssikoulun opettajan. Tuosta kohtaamisesta eteenpäin elämän kovettaman Xavierin ainoa toive on vain elää elämäänsä rauhassa Hollynsa kanssa. Kuolemaa tihkuva maailma ei kuitenkaan armahda niitä, jotka haluavat kulkea omia polkujaan. Niinpä oikeudentuntoinen ja pidäkkeetön Xavier joutuu lopulta perimmäisten kysymysten ääreen:

Onko maailman raunioissa vielä sijaa oikeudenmukaisuudelle?

Voiko vääryydet korjata keinoja kaihtamatta?

Ja mihin omankädenoikeuden käyttö lopulta johtaa?

'Palava maa' keskittyy katsomaan elämän epäoikeudenmukaisuuksia oman tien kulkijan näkökulmasta. Uuteen Ranskan Tasavaltaan sijoittuva postapokalyptinen tarina pureutuu teemoihin kuten oikeudenmukaisuus, moraali sekä siihen, millainen maailma syntyy, jos oikeutta saa vain sitä itse omakätisesti hakemalla.

Lisätietoja kirjailijasta ja lukunäytteet kirjasta www.jackandolini.com
James Jackson Andolini

James Jackson Andolini

James Jackson "Jack" Andolini on suomalainen kirjailija, joka teoksissaan yhdistää taidokkaasti erilaisia teemoja ja tyylejä. Tarinoiden maailmat ovat yhtäältä tuttuja, toisaalta vieraita - ja kuitenkin niin uniikkeja, että niihin saattaa uppoutua tuntikausiksi.

Teoksia voi lukea tavanomaisena viihdekirjallisuutena: elävästi kuvaillut tarinat, miljööt ja henkilöhahmot tempaavat mukaansa. Vastaavasti lukija voi myös syventyä tarinoiden pintakerroksen alla kytevään yhteiskunnalliseen sanomaan, jossa esitettävät näkökulmat herättävät pohtimaan myös valtavirrasta poikkeavia näkökulmia.

Lisätietoa kirjailijasta ja tulevista teoksista jackandolini.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite