Pako todellisuuteen

Pako todellisuuteen

Herra Prometheus

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

1,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528029793

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.09.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Nykyihmisen elämänpiiri rajautuu katulampun ja asfaltin väliin. Teknologinen ympäristö tekee hmisistä suhteettoman merkityksellisiä toimijoita. Elämä pyörii rahan, politiikan, uskonnon ja ihmissuhteiden ympärillä. Tieteellinen ja naturalistinen maailmankuva kertoo jotakin täysin päinvastaista. Ihminen on yksi laji muiden lajien joukossa, eräällä planeetalla lukemattomien aurinkokuntien keskellä, yhdessä galaksissa galaksien valtameressä ja ehkä koko universumi on vain yksi mahdollinen universumi päättymättömien mahdollisuuksien joukossa. Aivot ja hermosto muodostavat tulkintoja ja malleja tästä todellisuudesta, joita kutsumme havainnoiksi, uniksi, ajatuksiksi, ideologioiksi, sukupuolirooleiksi, taloudeksi ja kieliksi. Lopulta juuri kaikkein keskeisimmät asiat ihmisyhteisöissä ovat kaikkein fiktiivisimpiä, yksilöllisen ja intersubjektiivisen mielikuvituksen tuotteita. Olemme täysin vapaita mielukuvituksemme luomista rajoitteista. Voimme takoa todellisuutta luonnonlakien rajoissa. Tätä tarkoittaa pako todellisuuteen.
Herra Prometheus

Herra Prometheus

Prometheus toi tulen jumalilta ihmisille. Tästä ei kuitenkaan pidetty, ja Prometheus kytkettiin kallioon linnun syötäväksi. Aamutähti on nimittäin taivaan kirkkain tähti, mutta se lankeaa mukanaan tuomansa auringonvalon kirkkauteen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite