Päivänkorento, mehiläinen ja viimeinen lento

Päivänkorento, mehiläinen ja viimeinen lento

Hellevi Hento

Romaanit & novellit

ePUB

508,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528076841

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.04.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Anneli on jäämässä eläkkeelle sairaanhoitajan työstä. Hän on aina pitänyt huolta muista itsensä sijaan, ja työyhteisö on korvannut perheen. Varovasti Anneli miettii, voisiko parisuhteen aika olla nyt, kypsällä iällä. Mielessä kangastelee myös ajatus eläkepäivistä Espanjan lämmössä.
Juhani on osa-aikaeläkkeellä oleva historianopettaja ja leskimies. Perhekeskeiseen elämään tottunut Juhani ikävöi vaimoaan ja yhteisiä golfmatkoja Espanjaan.
Fuengirolassa Annelin ja Juhanin polut sattu-malta risteävät, mutta yhteisen taipaleen alkua mutkistavat monenlaiset asiat. Oppiiko Anneli heittäy-tymään? Pääseekö Juhani yli vaimonsa kuolemasta? Voiko uudelle rakkaudelle antaa vielä heidän iässään mahdollisuuden?
Hellevi Hento

Hellevi Hento

Hellevi Hento on Keski-Uudellamaalla asuva eläkkeellä oleva hoivatyön ja opetuksen ammattilainen. Päivän korento, mehiläinen ja viimeinen lento on hänen ensimmäinen kaunokirjallinen teoksensa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite