Paaston historiaa kohtuudella

Paaston historiaa kohtuudella

Merja Forsell

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

4,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528055235

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.12.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ilmastonmuutos on tullut jäädäkseen. Söisitkö sinä heinäsirkkoja? Voiko mielenvirkeyttä lisäävällä paastolla ja elämäntaparemontilla vaikuttaa maailman tilanteeseen? Oletko sitä mitä syöt vai voisitko muuttaa tilannetta? Tietoteos johdattelee sinua pohtimaan paaston historiaa eri näkökulmista, niin terveydellisistä kuin uskonnollisista syistä. Väärät ruokailutottumukset ovat synnyttäneet myös uusia kansansairauksia, kakkostyypin diabetesta muun muassa. Kaikille paastoaminen ei toki sovi, mutta kuka paastosi ja miksi? Jos etsit vastauksia tämäntyyppisiin kysymyksiin on sinulla aihetta tutustua paaston historiaan kohtuudella.
Merja Forsell

Merja Forsell

Tietokirjailija (FM) Merja Forsell on aikaisemmin kirjoittanut tietokirjoja nimellä Merja Vilenius. Aihepiirit ovat vaihdelleet kulttuurista uskontoja käsitteleviin teoksiin, kuten Mieli, evoluutio ja yli-inhimilliset toimijat Gunnar Landtmanin uskontoantoropologiassa, Luokitteleva katse: näkökulmia kulttuuriantropologiaan ja Karisma ja kultit.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite