Otos

Otos

Elävä kuva - elävä ääni: Ensimmäinen osa

Kari Pirilä, Erkki Kivi

Osa 1: Elävä kuva - elävä ääni

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Pehmeäkantinen

168 sivua

ISBN-13: 9789515683205

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.09.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Otos johdattaa lukijansa elävän kuvan ja äänen kiehtovaan maailmaan. Kirja tarjoaa elokuvan ammattilaisille, harrastajille ja opiskelijoille tekemisen ja toteuttamisen vaihtoehtoja. Se avaa uusia näkymiä kaikille elokuvasta ja kuvailmaisusta kiinnostuneille, ja antaa ajattelemisen virikkeitä tekijöille, jotka haluavat kehittää itseään elävän kuvan ja äänen taitajina.
Kari Pirilä

Kari Pirilä

Kari Pirilä on lahtelainen, aikoinaan kuvaamataidon opettajana ja ammattikorkeakoulun viestinnän lehtorina toiminut taiteen maisteri. Karin monipuoliseen työhistoriaan ovat kuuluneet mm. luennoimista yliopistoissa ja korkeakouluissa, koulutusmateriaalien kirjoittamista sekä yli 20-vuotinen ura elokuva- ja televisiotuotannon monipuolisena yrittäjänä ja osaajana. Harrastuksista rakkain löytyy veden ääreltä: "Tärkeintä on purjehdus ja seilaaminen Saimaalla".

Erkki Kivi

Erkki Kivi

Erkki Kivi on nykyisin Kuopiossa asuva elokuva- ja televisio-alan monipuolinen ja laaja-alainen taitaja. Erkin yli viisikymmenvuotiseen työuraan ovat kuuluneet niin vuodet MTV:n ja YLE:n kuvausryhmissä, TaiKin kouluttajana kuin lähes kolme vuosikymmentä kestänyt yrittäjyys Story-yhtiöiden vetäjänä. Unohtaa ei sovi myöskään toimintaa AV-alan näyttötutkintojen suunnittelijana, toteuttajana ja arvioijana. Erkki on myös ollut erityisen tuottelias kirjallisella saralla, käsissäsi on jo kaikkiaan viidestoista hänen kirjoittamansa tietoteos.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite