Orkidea onneksi

Orkidea onneksi

Sanoja kuvitellulle runoilijalle

Teemu Paarlahti, Katri Ikonen, Matti Kivilahti, Tomi Voronin

Klassikot & runot

ePUB

109,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528058205

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.06.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Naapurin Kaisu lunta lapioi. Hervanta, Mänttä ja Haapamäen rata. Autopsia ja meno-paluu satumaahan. Sanoja kuvitellulle runoilijalle ja orkidea onneksi.

Sanon itselleni ääneen:
Olen kaunis ja ihana.
Toistan sen seuraavana päivänä.
Tänään on kolmas päivä ja kuulen äänen päästäni.
Olen kaunis ja ihana.
Minä kelpaan ja riitän.
Tässäkö se oli?
 (Katri Ikonen)
Teemu Paarlahti

Teemu Paarlahti

Teemu Paarlahti on Haapamäen radan kulkija ja kirjallinen puuhastelija Mänttä-Vilppulan Mäntästä. Immi Hellén -lastenrunokilpailun voittaja vuodelta 2009. Keväällä 2016 hän tasasi voiton Tampereen Aforismiyhdistyksen valtakunnallisessa kilpailussa Juha Siron kanssa. Hänet on palkittu myös Kouvolan Dekkaripäivien kirjoituskilpailussa 2017. Paarlahti on aikaansaanut useita teoksia, niitä ovat muun muassa Lääkäri pukeutuu Pravdaan: näkyjä Haapamäen radalta (Nysalor-kustannus 2021), Radan varrella Waterloo: kertomuksia elämän karheilta pinnoilta (Kustantamo Helmivyö 2018) ja Meidän Luther: Mäntässä armon vuonna 2017 tapahtuva paikoin piittaamaton vaellus reformaation mainingeissa (Mänttä-Vilppulan seurakunta 2018). Keväällä 2022 ilmestyi Kirja eläville: tarinoita Mäntän hautausmaalta ja sen liepeiltä (Kustantamo Helmivyö), jonka hän toimitti yhdessä Arto ja Linda Huhtisen kanssa. Paarlahti on ollut Pirkkalaiskirjailijat ry:n jäsen vuodesta 2020.

Katri Ikonen

Katri Ikonen

Katri Ikonen on Pirkanmaan kirjoituskilpailussa palkituksi ja kunniamainituksi tullut runoilija Kangasalta, joka on päivätyönsä ja kirjoittamisen kautta vahvasti hervantalainen.

Matti Kivilahti

Matti Kivilahti

Matti Kivilahti on pappi ja boheemi körtti Mänttä-Vilppulan Vilppulasta. .Hän on julkaissut runokirjat Kaikella rakkaudella (2016), Vaillinaisesti sovinnainen (2018) ja Rajatapaus (2020) ja on mukana myös antologioissa Seudut, maat (2018), Pumpuista runoillen (2019) ja Sipsiä nutturasta - Suomen parhaat limerikit (2020). Kivilahti on ollut KMV-lehden kolumnistina (2018-) ja toimittanut rippikoulunuorten runoista kokoomateoksen Usko on minulle ankkuri (2021).

Tomi Voronin

Tomi Voronin

Tomi Voronin asuu Mänttä-Vilppulan Kolhossa. Hän on POEM ry:n puheenjohtaja, runoilija, näytelmäkirjailija, kurssinvetäjä, tapahtumarakentaja sekä monipuolinen esiintyjä. Suunnitellut konseptit mm. Runopajalle, Kulttuurivartille sekä Loruvartille, joita on pitänyt vuosien ajan. Julkaissut viisi runokokoelmaa ja on mukana kolmessa antologiassa sekä toiminut kustantajana. Julkaissut runoja ynnä muita kirjoituksia lukuisissa lehdissä. Saavuttanut kunniamainintaa kirjoituskilpailussa. Mukana seurakunta- ja kuntapolitiikassa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite