Oppisopimus kuoleman kanssa

Oppisopimus kuoleman kanssa

Havahtumisromaani

Timo Johannes Hilden

Romaanit & novellit

ePUB

465,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523398320

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.11.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan päähenkilö, postiljooni, kulkee paikasta toiseen, pudottelee viestejä vieraiden ihmisten luukkuihin ja laatikoihin. Kirjoittaminenkin on viestin viemistä. Kirjailija kuljettaa teemoja, ajatuksia, tunteita, havaintoja eteenpäin kirjan verran. Niiden tarkoitus on jatkaa elämäänsä lukijan mielessä. Vakavan sairauden kanssa taisteleminen, aikuislukiossa ylioppilaaksi lukeminen, yksinäisyys ja alkoholismi ovat tämän kirjan keskeisiä juonteita. Sinnikkäästi päähenkilö yrittää selvitä raskaasta työstään, opiskelusta ja rakkaudettomasta arjesta. Välillä hän käy syvällisiäkin keskusteluja espoolaisen kauppakeskuksen kahvilassa. Päiväkirjamuodon lomassa kehittyy myös osa elämäntarinaa: päähenkilön vanhemmat saavat kasvot, samoin lapsuuden kokemukset alkavat luoda pohjaa nuoruudelle ja aikuisuudelle. Vakavamielisen maailman ilmiöiden ihmettelyn ja filosofisen ja hengellisen pohdiskelun seassa on satiiriksi yltyvää huumoria. Romaanin oleellinen sisältö ja taiteellinen kuvio saavat sävyt ja aromit.
Timo Johannes Hilden

Timo Johannes Hilden

Timo Johannes Hilden on syntynyt 1951 Helsingissä, asunut melkein koko ikänsä Espoossa. Hän on ylioppilas, postimies, sähkökoneasentaja, on harrastanut opintoja aikuislukiossa, kansanopistoissa, avoimessa yliopistossa ym. Saanut kirjoittajakoulutusta ja elämäntaidon opetusta Kotkassa, Helsingissä, Espoossa, Karjalohjalla, Orivedellä, Kerimäellä, Kuhmossa, Saarijärvellä, Inarissa, Tukholmassa, Tartossa, Pihkovassa, Kreetalla, Nepalissa, Tiibetissä ja Intiassa. Matkustanut maailman ympäri, harrastanut filosofiaa, lausuntaa, valokuvausta, piirustusta ja maalausta.

Website: www.kolumbus.fi/timhil/

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite