Oppilaan tuki II

Oppilaan tuki II

Käytännön vinkkejä parempaan oppimisen tukemiseen

Kydén Kristiina, Mäki-Havulinna Johanna

Oppiminen & kielet

ePUB

2,9 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789526947938

Kustantaja: Oppimisen käytännön tuki - Lobelia ry,

Julkaistu: 14.12.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Opiskelu ja oppiminen voi olla koululaiselle myönteinen kokemus, joka kantaa pitkälle aikuisuuteen. Tai pahimmillaan se voi olla itsetuntoa syövä epäonnistumisten sarja, jossa oppilas kokee huonommuutta ja tunteen siitä, ettei pärjää hänelle asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Jokaisen oppilaan taitotasostaan tai osaamisestaan huolimatta pitäisi kuitenkin saada kokea koulussa onnistumisia ja tunteen siitä, että pystyy omilla teoillaan vaikuttamaan oppimiseen ja opiskelumenestykseen.
Oppilaan tuki II pureutuu oppilaan oppimisen ja koulunkäynnin tukemiseen. Kirjassa käsitellään lyhyesti ja selkeästi keinoja ja menetelmiä, joilla opettaja voi hektisessäkin koulun arjessa tukea oppilastaan. Työkaluina ovat yleiset oppimista ja muistamista edistävät tukimuodot, eriyttäminen, erityiset painoalueet tai oppiaineen yksilöllistäminen. Kirjassa on lisäksi monistettavia harjoituksia, kaavioita ja liitteitä.
Oppilaan tuki II tukee opettajaa arjen pedagogiikan toteuttamisessa ja strukturoinnissa. Se on tarkoitettu peruskouluun, mutta sitä voidaan hyödyntää myös toisella asteella. Kirjan tekijöinä on kaksi erityisopettajaa, joiden monivuotinen kokemus perusopetuksessa tiivistyy kirjan pedagogisissa sisällöissä. KT Johanna-Mäki-Havulinna on keskittynyt tutkimuksessaan siihen, miten oppilasta voidaan tukea käytännössä ruohonjuuritasolla.
Kirjan tekijät toivovat hyviä lukuhetkiä ja pedagogisia onnistumisen oivalluksia arjen oppimisympäristöissä.
Kydén Kristiina

Kydén Kristiina

Kristiina Kydén on toiminut perusopetuksessa päätoimisesti erityisopettajana vuodesta 2002 lähtien. Hän on työskennellyt 19 vuotta yläkoulussa. Pedagogiikasta ja alan ilmiöistä Kydén innostui 2000-luvun taitteessa valmistuttuaan ensin aineenopettajaksi ja vähän myöhemmin erityisopettajaksi. Kydénillä on kokemusta taidehistorian alan artikkeleiden kirjoittamisesta ja toimittamisesta. Kydénin kiinnostus kirjoittamiseen on jatkunut, ja näin hänen kymmenien vuosien opetus- ja kasvatusalan kokemuksensa kulminoituu tekstinä yksiin kansiin kirjaksi.

Mäki-Havulinna Johanna

Mäki-Havulinna Johanna

Johanna Mäki-Havulinnan kiinnostus opetusmateriaalin kirjoittamiseen juontaa juurensa hänen vuosien kokemukseen kouluttajana ja erityisopettajana. Opetuksen ja kasvatuksen asiat ovat Mäki-Havulinnalle sydämen asia. Kasvatustieteen tohtorina hän näkee tärkeäksi sen, että pedagogiikasta voi keskustella ymmärrettävästi, ns. kansanomaisella tavalla. Johanna Mäki-Havulinna rentoutuu puutarhatöiden ja hyvän kirjallisuuden parissa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite