Oppijan arvioinnin oikeudelliset perusteet

Oppijan arvioinnin oikeudelliset perusteet

Mikko Hyttinen, Atte Korte

Oppiminen & kielet

ePUB

176,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528015994

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.01.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
18,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Oppijan arvioinnin oikeudelliset perusteet kirjassa käsitellään oppilaiden ja opiskelijoiden arviointia oikeudellisesta näkökulmasta. Kirja käsittelee arviointia kattavasti eri koulutusasteilla ja tuo esille keskeisimmät oikeudelliset seikat, jotka jokaisen opettajan tulisi arvioinnista tietää.

Kirjassa käsitellään muun muassa arviointiperusteita, arviointia hallintotoimintana, arvioinnin julkisuutta sekä tietosuojaa koskevaa sääntelyä. Keskeisenä asiana on myös oppijan oikeusturvaa koskeva sääntely. Kirjan tekstiä on havainnollistettu aiheisiin liittyvillä kanteluratkaisuilla.

Kirja soveltuu opettajana toimiville tai opettajaksi aikoville oppaaksi arvioinnin oikeudellista perusteista. Kirja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös opettajien koulutuksessa materiaalina.
Mikko Hyttinen

Mikko Hyttinen

FM, HTM Mikko Hyttinen on toiminut pitkään ammattikorkeakoulussa liiketalouden koulutuksen lehtorina. Hänellä on laaja kokemus juridiikan, sähköisen liiketoiminnan sekä tietojenkäsittelyn opettamisesta, ohjaamisesta sekä arvioinnista. Hän on ollut kirjoittajana suositussa Työoikeuden perusteet - oppikirjassa. Hän suorittaa opetusteknologiaan liittyviä tohtoriopintoja Itä-Suomen yliopistossa.

Atte Korte

Atte Korte

OTT Atte Korte on toiminut pitkään ammattikorkeakoulussa liiketalouden juridiikan lehtorina. Hän on ollut ammattikorkeakoulun oikeustradenomikoulutuksen vastuuhenkilö sekä opettanut, ohjannut ja arvioinut erilaisia opintojaksoja AMK- ja YAMK-koulutuksissa. Hän on toiminut aiemmin julkaisujen toimittajana ja hän on ollut kirjoittaja muun muassa Työoikeuden perusteet oppikirjassa sekä Lakiopas - Juridiikan perusteet kirjassa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite