Opintiellä Oulussa

Opintiellä Oulussa

Elämäni varsitieltä II

Markku Myllylä

Luonnontieteet & ympäristö

Pehmeäkantinen

104 sivua

ISBN-13: 9789528008873

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.03.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
9,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjassa "Opintiellä Oulussa" on hajanaisia havaintoja kuusamolaisen nuoren miehen opiskeluajoilta ja varhaisista työvuosista Oulussa vuosina 1974-84. Kirjassa valotetaan biologian ja maantieteen maisterin opintopolkua ja siihen liittyviä asioita Oulun yliopistossa.

Kirjaan on tallennettu joitakin muistojen murusia nuoruusvuosilta Oulussa, millaiselta maailma ja Suomi näyttivät nuoren miehen näkövinkkelistä, mitä opiskeluaikoina puuhattiin, iloja ja suruja, miten maailmankuva avartui, kalaretkiä, luontoretkiä ja elämyksiä, työkokemuksia. Eli arkisia tavallisia asioita 1970-80 luvuilla.
Markku Myllylä

Markku Myllylä

Kalastusneuvos, filosofian maisteri Markku Myllylä (s.1954) on kuusamolaissyntyinen kalastusbiologi, joka on opiskellut biologisia ja yhteiskunnallisia aineita Oulun yliopistossa ja tehnyt työuran Helsingissä valtakunnallisen kalastusjärjestön Kalatalouden Keskusliiton toiminnanjohtajana. Harrastuksia ovat mm. kirjoittaminen, valokuvaus, kalastus, retkeily, matkustaminen, mökkeily ja luontoon liittyvät aktiviteetit. Erityisharrastus on Jäämeren kalastus. Julkaistuja kirjoja on yhteensä 15 kpl. Nykyinen asuinpaikka on Kuusamo.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite