Opastavia viestejä 1

Opastavia viestejä 1

Kanavointeja

* Saijankirjat

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

5,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523394476

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.11.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjasarja kertoo esimerkein miten saamme jatkuvasti sisäistä opastusta. On palattava kadottamaamme tunteeseen ja entisiin taitoihimme sillä olemme yksi, kaikki saman arvoisia ja yhteisellä voimalla saamme aikaan suuria. "Olette valtava koneisto, teillä on sisällänne voima jolla vapaudutte kahleistanne ja voima päättää ajatuksillanne mitä elätte ja koette. Siinä olette vajavaisia että teidän ei anneta ymmärtää sitä suurinta olentoa lainkaan mutta teidän ei tarvitse kuin katsoa sisäänne ja löydätte hänet sieltä."
* Saijankirjat

* Saijankirjat

Toimin kirjurina sisäisen äänen kertoessa sanoja. Se on taito jonka olemme unohtaneet, lähes jokainen kykenee samaan.

"Sydämesi kertoo sinulle asioita etkä tiedä kuka puhuu mutta kuulet sanoja ja mietit mitä ne tarkoittavat. Ne kertovat sinulle asioita itsestäsi etkä tunne mitään tunnetta vaan olet hiljaa ja kuuntelet. Käy itsessäsi paljon useammin nyt ja kuuntele mitä se sinulle kertoo. Sano sille itse että haluat kuulla ja se kertoo sinulle toiveesi mukaan."

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite