Ootko valmis vastaanottamaan kun toivees alkaa toteutumaan

Ootko valmis vastaanottamaan kun toivees alkaa toteutumaan

Ari Kettunen, Erja Piironen , Ari ja Erja Metsänhenki (Ed.)

Romaanit & novellit

ePUB

1,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528089414

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.04.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Minulla on unelma. Sinulla on unelma. Tavallisia, yksinkertaisia toiveita ja haaveita. Toisinaan mielen valtaa epätoivo, kun ei millään keksi miten unelmansa toteuttaa. Mutta ei hätää! Kun sinulla on päämäärä johon keskityt niin maailmankaikkeus vastaa toiveisiisi. Unelmat, haaveet, toiveet alkavat toteutua yksi kerrallaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin uskoa, toivoa ja luottaa. Annat itsesi olla maailmankaikkeuden ohjauksessa, seuraat intuitiotasi ja annat elämän virran kuljettaa sinua kohti määränpäätä. Usko ja luota että saat juuri sitä mitä olet tilannut, vaikka matkan varrella voi tuntua joltain muulta. Useimmiten matka kohti unelmien täyttymystä on kivikkoinen, epätoivoinen ja raskas. Mutta luota, kaikella on tarkoitus ja merkitys. Kaikki johtaa lopulta juuri siihen mistä olet haaveillut.
Tämä kirja on tositarina unelmien toteutumisen tiestä kivikkoineen ja karikkoineen. Tässä kirjassa kerrotaan sairastumisesta, toipumisesta ja parantumisesta kahden ihmisen näkökulmasta. Kirjoittajina ovat Ari, joka sairastui vakavasti vuonna 2016 sekä hänen puolisonsa Erja. Kumpikin kirjoittaa vahvasti ja elämänmakuisesti miten elämä muuttui ensijärkytyksen jälkeen aiempaa paremmaksi ja miten vuosikymmenten unelmat, haaveet ja toiveet alkoivat yksi kerrallaan toteutua.
Arin ja Erjan kotisivut www.metsanhenki.fi
Ari Kettunen

Ari Kettunen

s. 1961, aurinkomerkki Leijona. Tehnyt pitkän työuran teollisuuden palveluksessa. Alkoi toteuttaa unelmiaan 2000 -luvulla kouluttautumalla Reikihoitajaksi ja -kouluttajaksi, diplomi-vyöhyketerapeutuksi, meedioksi, kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi. 2015 syksyllä alkoi suuri elämänmuutos. 2016 alussa Arilla diagnosoitiin multippeli myelooma, luuydinsyöpä, joka vei mennessään kävelykyvyn. Länsimaisen lääketieteen sekä vaihtoehtohoitojen, positiivisen suhtautumisen ja sinnikkyyden lopputulos oli tervehtyminen ja unelmien toteutuminen. 2018 alussa sairaus nousi uudelleen pintaan ja toi mukanaan aiempaa suuremmat muutokset rankkojen koettelemusten kautta. Länsimaisen lääketieteen, elämäntapamuutosten sekä perusteellisen itsetutkiskelun kautta alkoi uusi elämä uusine unelmien toteutumisineen.

Erja Piironen

Erja Piironen

s. 1963, aurinkomerkki Vaaka. Tehnyt pitkän työuran fyysisessä työssä teollisuuden palveluksessa ja toimistotyöläisenä. Unelmien toteutuminen alkoi 2000 -luvulla vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin kouluttautumalla. Erja on Reikihoitaja ja -kouluttaja, hypnoterapeutti, perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitaja, meedio ja henkisen tietouden kouluttaja. Elinikäinen unelma on ollut kirjan kirjoittaminen mutta aihe oli hakusessa kunnes hän sai kipinän kirjoittaa omasta kokemuksestaan puolisonsa rinnalla.

Ari ja Erja Metsänhenki

Ari ja Erja Metsänhenki (Ed.)

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite