Oomph Oraakkeli

Oomph Oraakkeli

Omiin Oivalluksiin

Maarit Viiri, Anne Teijula , Leijuva Hiiri Oy 2018 (Ed.)

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

9,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789526892214

Kustantaja: Leijuva Hiiri Oy

Julkaistu: 03.04.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin - korttipakka (myydään erikseen) ja kirja toivottavat sinut matkalle itseesi kysellen ja kertoen. Sinä itse käsittelet, ajattelet ja tunnet, kortit ovat tukenasi eri aiheissa. (korttipakka saatavana erikseen kuukorento.fi)

Korttien maailma esittelee sinulle asioita, joita mielesi haluaa huomioitavan. Sisäiset voimavarasi ja kokemuksesi saavat lisää ulottuvuutta antaessasi maalausten symboliikan ja tekstien puhua. Jokaisessa 53 kortissa on pieni taideteos ja tiivistetty ajatus. Kirjasta voit lukea lisää kustakin aiheesta.

Jokaisen syvin halu on tietää totuus. Oivallus ei ole vielä tietoa, mutta se on varma merkki siitä, että on oikealla matkalla. Tämän korttipakan tarkoitus on auttaa sinua näkemään ja löytämään, kunnes jäljellä on vain puhtaus ja aitous. Anna oman syvimmän ymmärryksesi paljastua itsellesi. Anna lempeästi ohjaavien ajatelmien kääntyä Omaksi Oivallukseksesi.

Oomph on "Se Jokin", se, jota etsimme. Se Jokin voi olla piilossa tai kadoksissa kaikissa murroksissa ja tyrskyissä, arjen kiemuroissa, unohdettuna. Se Jokin antaa tunteen elämisestä täysillä, Oomph luo väriä ja maustetta elämään.
Maarit Viiri

Maarit Viiri

Maarit Viiri on toiminut oululaisen KuuKorennon yrittäjänä vuodesta 2011. Sitä ennen hän työskenteli laboratoriohoitajana, kunnes vuonna 2010 sai omien sanojensa mukaan 'käskyn Korkeammalta Taholta' alkaa tehdä sitä, mitä todella tahtoi. Maarit luotti kuulemiinsa sanoihin "Älä pelkää, sinua tullaan auttamaan kaikessa". Siitä alkoi oululaisen keijukaupan ja Maaritin uuden elämänvaiheen tarina. Oman polun ja elämänkatsomuksen vahvistaminen johdatti hänet lukuisille kursseille henkiseen hyvinvointiin liittyen. Yrittäjyyden ohella hän opiskeli myös Co-Rento-voimavarakouluttajaksi. Jo ennen koulutuksen aloittamista Maaritille oli syntynyt orastava idea "Korentokorteista". Maarit on aina rakastanut värejä ja harrastanut monenlaisia kättentöitä rautalangan vääntämisestä huonekalujen entisöintiin, mutta korttien kuvitukset saivat hänet tarttumaan maalauspensseliinsä ensimmäistä kertaa toden teolla. Aviomies, kaksi tytärtä ja Ihmeiden Oppikurssi olivat Maaritin lähimpänä tukena ja kannustajina kuvitustyön edetessä. Korttien syntyminen lopulliseen muotoonsa oli värikäs, opettavainen ja vuosia kestänyt henkinen ja henkilökohtainen projekti. Maarit ajattelee, että menneellä on merkitystä vain siinä mielessä, mihin se on tuonut tässä hetkessä - luottamaan entistä vahvemmin.

Anne Teijula

Anne Teijula

Anne Teijula on asunut Turun liepeillä aina, lukuunottamatta talvia, jotka hän on viettänyt Espanjassa ja elää nyt pienellä saarella pienessä mökissä Turun saaristossa. Hänellä on aviomies ja lemmikkinsä, mutta lapsia ei ole.

Monissa liemissä keitetty Anne on opiskellut laajalla skaalalla kaikkea, markkinoinnista voimavarakoulutukseen, kosmetologista sisustussuunnitteluun ja tehnyt työtä aivan eri aloilla, ollut kukka- ja huoltoaseman myyjänä, kaupan kassana, huonekaluliikkeen monitoimityöntekijänä ajaen kuorma-autoa ja palvellen asiakkaita. Anne on perustanut yrityksen, joka on toiminut vaatekauppana, eläinruokakauppana, internetsivujen tuottajana ja majatalona sekä kahvilana.

Anne rakastaa uusien asioiden tutkiskelua, haluaa pureskella auki kohtaamiaan asioita, ymmärtää ja olla aivan kuutamolla. Nämä halut vievät Annen aina kohtaamaan pelkojaan, ottamaan riskejä ja toisaalta kaivautumaan peittojen alle itkemään. Elämän ja maailman ymmärtämisen tarve on saanut Annen matkaamaan maailmalla, kokeilemaan aina jotain erikoista, antamaan itsestään ilman ennakko-odotuksia, -luuloja tai statusarvoja.

"Olen sellainen peikko, joka mielellään pysyttelee ajatustensa ja puuhasteluidensa kanssa omissa oloissaan. Metsä, meri ja luonto yleensä ovat sieluni maisemaa. Huulipuna jää laittamatta ja tukka harjaamatta, kun elämän mysteerit kutsuu. Olen tarkka oman tilan, oman ajan ja oman olon puolustamiseni kanssa. Innostun toki olemaan seurallinen ja villiintymään hauskanpidosta, elämän nautinnoista ja seikkailemaan - tarvitsen vain keskiarvoa enemmän palautumista, unta ja yksinäisyyden tuomaa suojaa."

Leijuva Hiiri Oy 2018

Leijuva Hiiri Oy 2018 (Ed.)

Leijuva Hiiri on taiteen ja tekstin kauppa, josta löytyy Annen ja Maaritin luovan työn satoa mm. Oomph- kirja ja korttipakka, oheistuotteita (postikortteja, julistetauluja)
www.leijuvahiiri.fi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite