Onnellisten alkujen maa

Onnellisten alkujen maa

Nina Nordberg

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

428 sivua

ISBN-13: 9789528002727

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.06.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
80%
18,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Onnellisten alkujen maa vie lukijan syvälle ihmisyyteen ja sen moninaisiin tunnekirjoihin. Se on kuvaus rouhealla huumorilla höystettynä rakkaudesta, ystävyydestä, kivusta ja selviytymisestä.

Taika on lämminhenkinen ja sensuellin kaunis nuori nainen, joka rakastuu tulisesti työnantajansa Kivimäen rakennusliikkeen omistajan komeaan poikaan Henrikiin. Henrik on sulavakäytöksinen ja kaikki ympärillään hurmaava komistus, jonka jokaista tekemistä motivoi vallan ja rahan tavoittelu.

Taikan elämä muuttuu nopeasti tavanomaisesta upeaksi design vaatteita ja jatkuvaa juhlintaa sisältäväksi tapahtumasarjaksi, jossa aikaisempi elämä jää rytinällä jalkoihin. Täydelliseltä vaikuttanut rakkaus ja glamourin siivittämä elämä osoittautuu kuitenkin nopeasti joksikin aivan muuksi.

Taikan elämä syöksyy jokaisen huippumuodilla kuorrutetun tapahtuman jälkeen nopeasti yhä syvemmälle elämän tummiin sävyihin mistä hän ei enää tunnista itseään ja josta selviytyminen alkaa vaikuttaa täysin mahdottomalta.
Nina Nordberg

Nina Nordberg

Nina Nordberg on syntyjään helsinkiläinen sittemmin Lohjalaistunut kahden aikuistuvan teinin työssäkäyvä äiti. Hänen tekstit kumpuavat persoonallisesti eletystä elämästä ja henkisen kasvun estejuoksusta; varmasti kompuroiden, mutta positiivisella asenteella ja pilke silmäkulmassa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite