Onnellisesti perille

Onnellisesti perille

Kävelyn alkeet Santiago de Compostelaan

Birgitta Björn

Matkailu & maantiede

Pehmeäkantinen

104 sivua

ISBN-13: 9789523396906

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.04.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Nainen, jonka hartiat eivät kestä talvitakin painoa, haikailee kävelystä pyhiinvaellusreitille Espanjaan. Kaikki todennäköisyydet ovat matkaa vastaan, sillä vain kerran hän on kävellyt yhtäjaksoisesti 15 kilometriä. Ja rinkkaan hän tutustui viiden minuutin ajan todetakseen, että u-käännös ja kotiin palaaminen on parempi vaihtoehto kuin taakan kantaminen.

Järkisyistä huolimatta vaelluskuume ei laannu. Miehen vanhat vaelluskuvat ovat piirtyneet naisen verkkokalvoille. Samoin TV tuntuu näyttävän pelkkiä pyhiinvaellussarjoja.

Kun työpaikalla tulee mahdollisuus pitää kesä vapaata, nainen sulkee korvansa omilta epäileviltä ajatuksiltaan ja hiljaa, kuin salaa itseltään, kuiskaa miehelleen: "Kuule, haluaisin niin kovasti lähteä kävelemään Santiago de Compostelaan. Siinä on vain pari pientä muttaa. Haluaisitkohan sinä lähteä mukaani matkalle? Ja haluaisitkos kantaa minunkin tavarani, koska kroppani ei kantamista kestä?"

Mies lupautuu auliisti ja näin tämä tarina alkaa...

Lähde mukaan innostuneen naisen vaellusmatkalle. Seuraa päiväreittejä, kevät-kesän hetkiä ja kiinnostu Espanjan halki kulkevan vaelluksen yksinkertaisesta kauneudesta. Sukella valokuviin, tutustu erilaisiin vaeltajiin ja koe caminon ainutlaatuinen henki. Kenties omaa vaellusjalkaasi alkaa vipattaa ja huomaat lähteväsi hinnaltaan edulliselle, mutta elämyksellisesti rikkaalle matkalle.

http://santiagodecompostelaan.blogspot.fi
Birgitta Björn

Birgitta Björn

Birgitta Björn on tavallinen kaupunkilainen, joka pitää käsin tiskaamisesta, muttei halua, että elämä itsessään tuntuu haalealta tiskivedeltä. Hän kokeilee pelon ja rohkeuden välimaastossa erilaisia asioita, sillä onnellisuus on kuulemma valinta.

Uuden kohtaaminen saa hänet joskus hihittelemään ja toisinaan taas noitumaan niin kuin vain emotionaalinen nainen osaa. Suurinta iloa hänelle kuitenkin tuottaa, kun hän saa toiselle ihmiselle syttymään hymyn huulille tai ilon sydämeen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite