Onnellinen maailmanloppu

Onnellinen maailmanloppu

Paavo Harola

Romaanit & novellit

ePUB

1,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515687173

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.07.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Voiko maailmanloppu olla onnellinen? Jos sellainen tulee, jonkun on jäätävä jäljelle arvioimaan sen onnellisuutta. Tässä tulevaisuutta käsittelevässä tarinassa ollaan vuodessa 2079. Kuten nykyisinkin, kaikilla ei ole töitä ja ajellaan sekä sähkö-, että polttomoottoriautoilla. Suurvallat nokittelevat ja taivaankansi on täynnä satelliitteja. Askarruttaa, miksi lentokoneiden jälkeen jäävät vanat ovat isompia kuin ennen.
Päähenkilönä on mies, joka kertoo kokemuksistaan kirjoittamalla niitä muistiin. Näitä muistiinpanoja me saamma lukea. Minähenkilö en ole minä, sillä en aio elää niin vanhaksi. Tosin sanotaan, että kirjoittaja laittaa tekstiinsä aina osan itsestään, jopa sielustaan.
Tämänkertaisesta maailmanlopusta jää jäljelle muutamia ihmisiä, joiden toilailuja seuraamme.
Kun yhteiskunnan ja ympäristön palvelut ja tukitoimet loppuvat, asukkaat ovat omillaan. Joudutaanko palaamaan aivan kivikauden menetelmiin, vai onko joitakin oikoteitä onnellisuuteen?
Joka tapauksessa kirjassa on paljon maaseutuelämän kuvausta ja ongelmia, joskin onellisuuttakin löytyy yllättäviltä tahoilta.
Eipä ole jäljelle jääneiden ihmisten pääkoppakaan aivana kunnossa, kaikkein vähiten fiktiivisen päähenkilön oma pää.
Paavo Harola
Paavo Harola

Paavo Harola

Paavo Harola on Juupajokelainen v. 1946 syntynyt kirjoittaja, joka on aiemmin julkaissut muistoja kotiseudustaan ja elämästään hämäläisellä murteella. Hän on myös tallentanut vanhaa purouittoperinnettä.
Nyt on vuorossa fiktiota, joka sekin saattaa olla totta joka sana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite