Omavaraisuus ja selviytyminen

Omavaraisuus ja selviytyminen

Timo Tynkkynen

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

186 sivua

ISBN-13: 9789528062592

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 16.05.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
11,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sähkön hinta nousee, polttoaineen hinta nousee, elintarvikkeiden hinnat nousevat, kauppojen hyllyissä on tyhjää, on sodan uhkakuvaa, yhteiskunnasta eristämisen uhkakuvaa, suurta taloudellista epävakaisuutta ja sekasortoa.
Riippuvainen elämäntapa vaan ei yksinkertaisesti toimi, turva on omavaraisuudessa ja varautumisessa. Varautuminen on muutakin kuin suuret ruokavarastot kaapeissa, se on ennen kaikkea tietoa ja taitoa, osaamista hyödyntää luontoa jokapäiväisessä elämässä, kasvien kasvattamista, vanhan korjaamista ja mahdollisimman toimivaa riippumattomuutta yhteiskunnan palveluista.
Ihminen on vuosituhansia pärjännyt omillaan, osannut hyödyntää luontoa kaikilla elämän osa-alueilla, vasta viimeisen sadan vuoden aikana tapahtunut teollinen harppaus on suistanut ihmisen uusavuttomuuden tilaan, jossa infrastruktuurin pettäminen voi johtaa täydelliseen lamaantumiseen. Mutta näin ei välttämättä tarvitse olla.
Tässä kirjassa annan vinkkejä omavaraiseen elämäntapaan ja varautumiseen sekä selviytymiseen jopa täysin ilman mitään apuvälineitä. Lähtökohtana on omavaraisuuden alkuaste eli kivikautinen elämä, josta meidän kannattaa vielä tänä päivänäkin ottaa oppia.
Löydämme luonnosta lääkkeet useisiin yleisiin sairauksiin, monipuolista ravintoa, hyödyllistä materiaalia. Kirjassa on myös monenlaisia muita selviytymisohjeita ja ohjeita omavaraisuuteen, joita voi kerrostalossakin toteuttaa.
Toivon, että tämä kirja voisi olla oppaanasi, kun arkisista asioista selviytyminen alkaa olla haasteellista.
Timo Tynkkynen

Timo Tynkkynen

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite