Omavaraisen käsikirja
Suosittu

Omavaraisen käsikirja

Timo Tynkkynen

Matkailu & maantiede

ePUB

425,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528060260

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.11.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Olen kerännyt tähän kirjaan monenlaisia ohjeita omavaraistelussa tarpeellisiin asioihin. Mukana on ohjeita puutarhan hoitoon, luonnonlääkintään, pesuaineisiin, hygieniaan, vaatteiden korjaamiseen, maalien ja musteiden valmistamiseen, tervan polttoon, rautamalmin sulattamiseen, kalastamiseen, metsästämiseen, säilömiseen, puukon tekoon, veneen veistoon, rakentamiseen ja muuhun sellaiseen.
Emme koskaan voi varmuudella sanoa, milloin näitä taitoja tarvitsemme, mutta sitten kun sellainen tilanne tulee, se saattaa tulla niin yllättäen, että siinä vaiheessa on jo liian myöhäistä alkaa näitä asioita harjoitella. Siksi kannattaa perehtyä näihin ohjeisiin jo hyvän sään aikana, että olisi valmiudet toimia, kun todellinen tarve tulee.
Ja vaikkei tulisikaan välttämätöntä pakkoa osata näitä taitoja, on ne kuitenkin kiva tietää, kuuluuhan tämä tietotaito omavaraisuuden ylläpitämiseen ja harrastamiseen jo muutenkin.
Timo Tynkkynen

Timo Tynkkynen

Timo Tynkkynen on vapaa toimittaja ja kirjailija, jonka kuudes kirja tämä on. Timo Tynkkysen erikoisalaa on juuri selviytyminen ja omavaraisuus, luonnon armoilla eläminen ja luonnon kunnioittaminen. Kirjailija on monessa kirjassaan hyvin vahvasti myös kyseenalaistajan roolissa, jossa hän tuo esille nykyisen kehityksen aiheuttamia ongelmia, infrastuktuurin heikkoja puolia ja teknologian haitallisia vaikutuksia ihmiselle ja luonnolle.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite