Om inte du
Uutuus

Om inte du

Stig Granfors

Osa 1 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

ePUB

250,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515685636

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.03.2024

Kieli: ruotsi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Natinka, ättling till det stolta Zulu-folket på Jorden och stridsutbildad av rymdäventyrarna Pyrrus och Kerk, ansvarar för säkerheten på Smaragdplaneten. Planeten har en ny koloni av blandade flyktingar från Jorden och andra kolonier i Andromedagalaxen. Oändliga dagliga konflikter måste lösas. Allt förändras när barn plötsligt försvinner. Natinka ger sig av för att utreda fallen och hamnar omedelbart i trubbel. Oväntad hjälp dyker upp från två håll: Tonya, Natinkas nära vän, och Billy, en desillusionerad och psykiskt skadad lösdrivare med en egen agenda. Billy är en före detta livvakt och lönnmördare med dåligt humör och tungt sinne för tidigare gärningar. De räddar Natinka och slår sig samman för att leta efter barnen. Billy varken söker eller ifrågasätter våld tills det är absolut nödvändigt att agera. I den slutliga kampen med ledaren för det kriminella gänget inser Billy att han måste fortsätta jakten på varje medlöpare i det sönderfallande brottsliga imperiet.

Detta är den första äventyrsromanen om den tidigare prickskytten och lönnmördaren Will 'Billy' Diamond. Boken är en fristående fortsättning på Pyrrus och Kerk serien. En berättelse om vanliga människor i något välbekanta omgivningar i en galax långt, långt borta.
Stig Granfors

Stig Granfors

Stig Granfors har publicerat närmare fyrtio spännings-, äventyrs- och science fictionromaner på svenska och engelska. Bland verken finns också böcker om människans forntida och samtida mysterier, framtida skildringar av liv, gåtor i ljuset av forntida myter och skapelselegender och biologiska mysterier om livet och universum.

Äventyrsromanerna om rymdresenärerna Pyrrus och Kerk, skrivna med sonen Marcus Granfors, har publicerats under åren 2020-2023. Will Diamond-serien är en fristående uppföljare till berättelserna om de nya kolonierna i Andromedagalaxen några decennier efter den oundvikliga evakueringen av Jorden.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite