Olipa kerran rakkaustarina

Olipa kerran rakkaustarina

Kokoelma rakkausnovelleja

Heidi Elo

Romaanit & novellit

ePUB

176,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523189485

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.11.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Rakkaustarinoita ei ole kahta samanlaista. Aivan kuten ihmiset myös rakkaustarinat ovat kaikki omanlaisia, uniikkeja. Tässä kokoelmassa niistä on kerrottu muutama.

Olipa kerran rakkaustarina – Kokoelma rakkausnovelleja sisältää tarinoita niin rakkauden ensiaskelista kuin sen menettämisestäkin. Jotkut rakastuvat ensimmäistä kertaa, toiset löytävät rakkauden uudelleen pettymyksen jälkeen. Kaikille näille novelleille yhteistä on tunteiden palo; oli kyseessä sitten nuori, joka vasta alkaa ymmärtää rakkauden merkityksen, tai aikuinen nainen, joka ihastuu varattuun mieheen.
Heidi Elo

Heidi Elo

Heidi Elo on vuonna 1988 syntynyt kirjailijanalku, jonka harrastuksiin kuuluu lukemisen ja kirjoittamisen ohella käsityöt ja lemmikkihamsteri. Hänen novellinsa Hiljainen mies palkittiin vuonna 2012 Risingshadow’n lyhytnovellikilpailussa. Lisäksi häneltä on julkaistu kolme runoa vuonna 2014 Runo päivässä – Poem a day -kokoelmassa, jossa oli mukana useita kirjoittajia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite