Oli myöhäinen ilta

Oli myöhäinen ilta

Ylermi Soini

ePUB

268,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528091943

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.08.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Olemme usein kuulleet tarinoita siitä, kuinka joku auttamalla jotain toista hädässäolijaa tai uhria on itse joutunut vaikeuksiin. Näin käy tässä tarinassa, jossa tätä asiaa liioitellaan ja paisutellaan niin, että yhteiskunnalliset rakenteet leimaavat yksilön. Yksilö puolustautuu kuin siili, luottaa omaisiinsa ja ystäviinsä, jotka kuitenkin vain käyttävät päähenkilön ikävää tilannetta hyväkseen. Tilanne eskaloituu murhenäytelmään, jonka jälkeen maailma vain jatkaa menoaan. Tarina ei ole reaalinen, mutta pienemmässä mittakaavassa sen toteutuminen on mahdollinen.
Ylermi Soini

Ylermi Soini

Minulla ei ole tarkoitus kirjoituksillani miellyttää, varsinkin niissä esiintyvillä henkilöillä. En pyri luomaan raikkaita, rakastettavia hahmoja, vaan paatuneita ja häikäilemättömiä. Tämä perustuu omaan mielikuvaani ihmisluonnosta, jonka synkät ja koruttomat piirteet me usein unohdamme. Monesti jalous ja sankaruus ovat vain karikatyyrejä todellisuudesta, mutta tämän me haluamme unohtaa. Kertomus on kuitenkin kertomus, ja pyrin kuorruttamaan niitä sarkastisella huumorilla, eikä tarkoitus ole välittää lukijalle varsinaisesti ikävää kokemusta tai syyllistää ketään tai mitään.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite