Olet minulle velkaa

Olet minulle velkaa

Daisy Lindhill

Osa 3 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

ePUB

396,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528006220

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.04.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
1,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Damien tuijotti yllättyneenä kirkon keski-käytävällä seisovaa naista. Nainen oli hänelle tuntematon ja tämä oli juuri muu-tamalla sanalla tuhonnut hänen hääpäi-vänsä.

Nea vastasi miehen tuijotukseen räväh-tämättä. Hän tiesi tehneensä oikein mutta silti häntä hävetti. Hän repi katseensa irti miehestä ja kääntyi ympäri. Nea poistui kirkosta juuri, kun häly hääväen keskuu-dessa nousi lähes korviahuumaavaksi. Astuessaan raikkaaseen alkukevään päivään hän huokaisi helpotuksesta. Tehtävä oli hoidettu.
Daisy Lindhill

Daisy Lindhill

Daisy Lindhill-nimen takana on tarinankertoja, joka rakastaa lukemista, ruoanlaittoa, historiaa ja ulkoilua. Hänellä on vilkas mielikuvitus ja erilaisten tarinoiden luominen on ollut hänen harrastuksensa nuoruudesta lähtien. Aikaa tarinoiden keksimiseen ja kirjoittamiseen löytyy illan viimeisinä tunteina päivätyön ja perheen jälkeen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite