Ohdakemaa IV

Ohdakemaa IV

Narrin tarina

T. H. Hukka

Osa 4 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

ePUB

826,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528029595

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.08.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ohdakemaa 4: Narrin tarina on takautuva kertomus siitä, mitä tapahtui ennen kuin Narri päätyy kruununprinsessa Jelisepan huoneiston aulaan todistamaan prinsessan mielenvikaisuuskohtausta. Se jatkaa myös tapahtumien kuvausta siitä hetkestä, johon Jelisepa lopetti kertomuksensa tarinassa Ruhtinaitten Perilliset. Kun prinsessa Jelisepa syntyi Cardusian kruununperijäksi vuonna 808 Ohdakemaan aikaa, samana kesänä syntyi Reuelin linnassa poikalapsi. Tuo poika tutustui jo lapsuudessaan Warginlaakson linnassa kasvaneeseen Josia Joshuanpoikaan. Levoton nuorukainen lähti etsimään totuutta itsestään vain viidentoista vanhana, ja päätyi lopulta töihin kuninkaanlinnaan. Hänestä tuli tallirenki ja viihdyttäjäpalkollinen, joka halusi itseään kutsuttavan Narriksi. Prinsessan suosioon päästyään Narri rohkaistui kertomaan tälle osia elämäntarinastaan. Mutta taustalla on vielä syvempi ja tarkempi tarina, joka kertoo lisää myös Josiasta sekä Narrin erityisestä ystävästä, Rikard Rikardinpojasta. Mitä Narri onkaan kokenut, tuntenut ja ajatellut kaikkina noina vuosina, noina hetkinä, joista Jelisepalla ei ehkä ole aavistustakaan? Ja mikä saa hänet tavoittelemaan kuuta taivaalta, pelko, vai sittenkin rakkaus? Narrin tarina on kertomus erilaisista ystävyyksistä, mieltä sekoittavista tunteista, uhkarohkeudesta ja sisäisistä ristiriidoista. Se vie eteenpäin myös prinsessa Jelisepan, Josian ja Rikard Rikardinpojan yhteen kietoutuvia tarinoita.
T. H. Hukka

T. H. Hukka

T. H. Hukka on mielenterveystyössä toimiva psykologi ja neuropsykiatrinen valmentaja, joka kirjoittaa sekä nykyaikaan sijoittuvia "luuseritarinoita" että sadunomaista psykologista fantasiaa. Hän pitää myös mielenterveyttä ja arvopohjaista elämäntapaa käsittelevää blogia "Mieli hukassa".

T. H. Hukan kirjoituksissa yhdistyvät ammatillinen asiantuntijuus ja omien neuropoikkeavien piirteitten kautta saatu kokemusasiantuntijuus.

http://www.mielihukassa.blogspot.com
http://ohdakemaa.blogspot.com

Website: www.mielihukassa.blogspot.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite