Ohdakemaa 4: Narrin tarina on takautuva kertomus siitä, mitä tapahtui ennen kuin Narri päätyy kruununprinsessa Jelisepan huoneiston aulaan todistamaan prinsessan mielenvikaisuuskohtausta. Se jatkaa myös tapahtumien kuvausta siitä hetkestä, johon Jelisepa lopetti kertomuksensa tarinassa Ruhtinaitten Perilliset. Kun prinsessa Jelisepa syntyi Cardusian kruununperijäksi vuonna 808 Ohdakemaan aikaa, samana kesänä syntyi Reuelin linnassa poikalapsi. Tuo poika tutustui jo lapsuudessaan Warginlaakson linnassa kasvaneeseen Josia Joshuanpoikaan. Levoton nuorukainen lähti etsimään totuutta itsestään vain viidentoista vanhana, ja päätyi lopulta töihin kuninkaanlinnaan. Hänestä tuli tallirenki ja viihdyttäjäpalkollinen, joka halusi itseään kutsuttavan Narriksi. Prinsessan suosioon päästyään Narri rohkaistui kertomaan tälle osia elämäntarinastaan. Mutta taustalla on vielä syvempi ja tarkempi tarina, joka kertoo lisää myös Josiasta sekä Narrin erityisestä ystävästä, Rikard Rikardinpojasta. Mitä Narri onkaan kokenut, tuntenut ja ajatellut kaikkina noina vuosina, noina hetkinä, joista Jelisepalla ei ehkä ole aavistustakaan? Ja mikä saa hänet tavoittelemaan kuuta taivaalta, pelko, vai sittenkin rakkaus? Narrin tarina on kertomus erilaisista ystävyyksistä, mieltä sekoittavista tunteista, uhkarohkeudesta ja sisäisistä ristiriidoista. Se vie eteenpäin myös prinsessa Jelisepan, Josian ja Rikard Rikardinpojan yhteen kietoutuvia tarinoita.
T. H. Hukka on mielenterveystyössä toimiva psykologi ja neuropsykiatrinen valmentaja, joka kirjoittaa sekä nykyaikaan sijoittuvia "luuseritarinoita" että sadunomaista psykologista fantasiaa. Hän pitää myös mielenterveyttä ja arvopohjaista elämäntapaa käsittelevää blogia "Mieli hukassa".
T. H. Hukan kirjoituksissa yhdistyvät ammatillinen asiantuntijuus ja omien neuropoikkeavien piirteitten kautta saatu kokemusasiantuntijuus.
Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.