Ohdakemaa 8

Ohdakemaa 8

Kuningas ja prinssi

T. H. Hukka

Osa 8: Ohdakemaa

Romaanit & novellit

ePUB

879,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528037958

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.12.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ohdakemaa 8: Kuningas ja prinssi on piinaavan koskettava rakkaustarina kahden omille tahoilleen sidotun miehen välillä. Rowen Didrikinpoika on herättänyt kansassa epäluuloja ja pahastusta jo aiemminkin, ja hänet on jo kerran syrjäytetty kuninkaan asemasta. Hänet halutaan kuitenkin yhä pitää mukana Ohdakemaan hallinnossa, eikä Rowen ole vapaa oleskelemaan missä haluaa, tai olemaan siinä seurassa kuin haluaa. Mutta hän kokee, että hänen elämäntehtävänsä on pitää hengissä miestä, jota moni vihaa, ja joka aika ajoin tuomitsee itse itsensä kuolemaan. Erdan Cedrikinpoika on sidottu esittämään onnellista perheenisää vaatimattomissa ja syrjäisissä oloissa, vaikka hänen lapsensa onkin syntyjään kuningassukua. Hänen henkensä on veitsen terällä niin hänen ulkoisten vihollistensa kuin hänen oman, sisäisen ahdinkonsa takia. Rowen Didrikinpojasta tulee hänen elämänsä johtotähti, mutta tuo tähti tuntuu olevan tavoittamattomissa. Monimutkaista kulissia ei voi purkaa, eikä Erdan voisi astua Rowenin rinnalle, tämän kumppaniksi, omana itsenään. Ohdakemaan kansa ei ole valmis näkemään vierekkäisillä valtaistuimilla kuningasta ja prinssipuolisoa; etenkään sellaista prinssiä, joka on varttunut perivihollisen hovissa.
Rakkaus, joka syttyi, kun nuo kaksi miestä kohtasivat Warginlaakson Veljesyhteisössä, palaa sitkeästi koettelevasta välimatkasta ja raskaista salaisuuksista huolimatta. Se tekee kummankin elämästä rikkaampaa ja syvempää, mutta samalla kiduttavaa. Rakkautensa vaalimiseksi ja saadakseen jonakin päivänä elää vapaasti rakastettunsa kanssa Rowen Didrikinpoika pyrkii vaikuttamaan valtakuntien välisiin suhteisiin. Kuningatar Mormessa, joka on vuosikausia vainonnut naapurivaltakuntiaan ja syyttää näitä petturipoikansa suojelemisesta, julistaa sodan, jonka lopputulos ratkaisee samalla myös sen, onko Rowenin ja Erdanin rakkaustarinalla tulevaisuutta.
T. H. Hukka

T. H. Hukka

T. H. Hukka on mielenterveystyössä toimiva psykologi ja neuropsykiatrinen valmentaja, joka kirjoittaa sekä nykyaikaan sijoittuvia "luuseritarinoita" että sadunomaista psykologista fantasiaa. Hän pitää myös mielenterveyttä ja arvopohjaista elämäntapaa käsittelevää blogia "Mieli hukassa".

T. H. Hukan kirjoituksissa yhdistyvät ammatillinen asiantuntijuus ja omien neuropoikkeavien piirteitten kautta saatu kokemusasiantuntijuus.

http://www.mielihukassa.blogspot.com
http://ohdakemaa.blogspot.com

Website: www.mielihukassa.blogspot.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite