Ohdakemaa 7

Ohdakemaa 7

Vaeltajaprinssi

T. H. Hukka

Osa 7: Ohdakemaa

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

488 sivua

ISBN-13: 9789528001720

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.07.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ohdakemaa- sarjan seitsemäs osa, Vaeltajaprinssi, on Joshanan Rodolfinpojan kertoma tarina useamman eri ylimyssuvun nuorista jälkeläisistä. Neljän Valtakunnan Sodan aikana katoaa eräs ylimystyttö perheeltään. Lapsena kartoista ja kirjakääröistä innostunut prinssi Joshanan ei enää sodan jälkeen viihdy kuninkaanlinnassa, vaan kiertelee pitkin maita ja mantuja. Kuljeskellessaan kiirehtimättä Argillassa ystäviensä Reguel Reuelinpojan ja argillalaisen Ayrton Cedrikinpojan kanssa Josha sattuu törmäämään paimentyttöön. Kun hän ymmärtää, kuka tuo tyttö on, hän näkee tässä keinon vapautua omasta epämukavasta asemastaan valtakunnan hallintoon sidottuna kruununperijänä. Josha ei kuitenkaan arvaa, millaiseen liemeen hän itsensä sotkeekaan pyrkiessään helpottamaan omaa asemaansa auttamalla tuota tyttöä, joka ei syystä tai toisesta ole halunnut palata perheensä pariin. Josha ajautuu omien toiveittensa, velvollisuuksiensa ja lähimmäisenrakkauden asettamien vaatimusten ristiriitaan. Lopulta hän on tilanteessa, jossa kolme ihmistä tarvitsee hänen myötätuntoaan, ystävyyttään ja tukeaan. Ja yksi noista kolmesta tarvitsee kaikkein kipeimmin myös hänen rakkauttaan, mutta onko hän enää vapaa päättämään, kenelle hänen uskollisuutensa kuuluu? Vaeltajaprinssi kertoo oman tarinansa ohessa useamman itsensä kanssa kamppailevan, menneisyytensä vaikutuksista kärsivän ihmisen tarinan, jotka luovat pohjaa Ohdakemaa- sarjan seuraaville tarinoille.
T. H. Hukka

T. H. Hukka

T. H. Hukka on mielenterveystyössä toimiva psykologi ja neuropsykiatrinen valmentaja, joka kirjoittaa sekä nykyaikaan sijoittuvia "luuseritarinoita" että sadunomaista psykologista fantasiaa. Hän pitää myös mielenterveyttä ja arvopohjaista elämäntapaa käsittelevää blogia "Mieli hukassa".

T. H. Hukan kirjoituksissa yhdistyvät ammatillinen asiantuntijuus ja omien neuropoikkeavien piirteitten kautta saatu kokemusasiantuntijuus.

http://www.mielihukassa.blogspot.com
http://ohdakemaa.blogspot.com

Website: www.mielihukassa.blogspot.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite